Doprava zdarma nad 1 198 KčDárek navíc nad 1 500 Kč

Kitl Syrob Mátový 5 l + 500 ml navíc

Kitl Syrob Mátový 5 l + 500 ml navíc

Kitl baginy do každé rodiny! Víme, že jste teď všichni doma možná víc, než byste si přáli. Chceme Vám domácí pobyt trochu zpříjemnit a proto Vám nabízíme příjemné rodinné balení našeho mátového sirupu Kitl v tzv. bag-in-boxu o 5 litrech a k tomu Vám navíc pošleme i lahev stejného Kitl Syrobu 500 ml.

Kategorie: Kitl Syrob
SKLADEM
1 000 Kč
200 Kč / 1 l

Popis

V případě, že byste raději vyzkoušeli jako 500 ml lahev navíc jiný druh našeho sirupu, uveďte to prosím do poznámky v objednávce.

Akce trvá do konce dubna nebo do vyprodání zásob.
 
Kitl Syrob Mátový připravujeme z čerstvých lístků BIO máty, které pak macerujeme ve studené vodě. Tím že používáme BIO mátu, nedostanou se nežádoucí chemické látky z konvenčního zemědělství do hotového sirupu. Specifická chuť našeho Mátového Syrobu je způsobena používáním máty kadeřavé – známější pod názvem spearmint. Díky šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdravé prospěšné, aromatické a chuťové.

Složení: cukr, vodný výluh z čerstvé máty kadeřavé z ekologického zemědělství (Mentha spicata L., 10%), mátový extrakt, extrakt ze zeleného čaje, vitamín C (20 mg ve 100 ml sirupu je 25 % doporučené denní dávky), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, přírodní mátové aroma.

Ostatní informace:

Dávkování: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Skladujte v chladu a temnu. Bylinné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Baleno v ochranné atmosféře dusíku.

Informace pro diabetiky: výrobek je možné v omezeném množství a po konzultaci s lékařem užívat diabetiky 1. i 2. typu, musí se ale započítat do denního příjmu energie.

Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1451 kJ/341 kcal, tuky <0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g, sacharidy 85 g, z toho cukry 85 g, bílkoviny <1 g, sůl <0,1 g.

Recepty z Kitl Syrob Mátový 5 l + 500 ml navíc

Mátové tartaletky Kitl

Mátové tartaletky Kitl

Recept na mátové tartaletky Ingredience na tartaletkové těsto: 90 g změklého másla 75 g cukru krupice špetka soli 1 malé vejce citronová kůra 190 g hladké mouky Postup: Máslo vyšlehejte spolu s cukrem, kůrou z citrónu a vejcem jen tak, aby se suroviny spojily. Pak přidejte mouku a sůl a chvilku prošlehejte, aby vám vznikla "drobenka". Vzniklou hmotu dejte na lehce pomoučněnou plochu a zpracujte do kompaktního těsta.  Hotové těsto zabalte a dejte na...

Čtěte více

Limetkovo-mátový dort Kitl

Limetkovo-mátový dort Kitl

Limetkovo-mátový dort Kitl (Recept pro 6 osob.) Ingredience: 1 balení máslových sušenek  70 g roztaveného másla 1 slazené kondenzované mléko 20 ml limetkové šťávy  100 ml Mátového Kitl Syrobu 2x150ml šlehačky kůra z jedné limetky vanilkové aroma nebo vanilkový cukr  Příprava:   Rozdrťte máslové sušenky válečkem nebo v mixéru a smíchejte je spolu s roztaveným máslem na konzistentní hmotu. Pečte na 180 °C po dobu 7-8 minut, aby těsto (základna)...

Čtěte více

Domácí mátovo-malinové smoothie

Domácí mátovo-malinové smoothie

Recept na domácí mátovo-malinové smoothie Ingredience: 150 g čerstvých nebo mražených malin 200 ml mléka 1 banán 1 malý panák Mátového sirupu Kitl Postup: Všechny suroviny spolu dohladka rozmixujte. Pro zředění přilijte trochu vody nebo mléka. Ozdobte několika malinami a lístečky máty.

Čtěte více

Mátový cheesecake Mojito

Mátový cheesecake Mojito

Recept na mátový cheesecake Mojito od Kitla Vyzkoušejte lehký osvěžující mátový cheesecake od Kitl. Své přátele, děti i příbuzné zaručeně potěšíte ;) Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 250 g Mascarpone 500 g tvarohu (z vaničky) 2x Smetany ke šlehání (33 %)   3 limetky Kitl Syrob Mátový 1 želatinový ztužovač za studena  Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich...

Čtěte více