Nejlepší inovativní potravinářský výrobek roku 2021, to je sirup Růžový květ od Kitlu

05. 09. 2021 | Novinky
Nejlepší inovativní potravinářský výrobek roku 2021, to je sirup Růžový květ od Kitlu

Cenu Potravinářské komory České republiky o nejlepší inovativní potravinářský výrobek v kategorii „Bezpečnost a kvalita potravin“ získal Kitl. Jako nejlepší výrobek byl z celkem 65 nominovaných výrobků hodnocen Kitl Syrob Růžový květ.

Výrobky hodnotila odborná porota složená ze zástupců z Výzkumných ústavů, univerzit a Ministerstva zemědělství.

Více o celosvětově unikátní české technologii přírodní konzervace pomocí silic z růžových lístků, se kterou je sirup Růžový květ Kitl vyroben se dočtete zde.

Kitl Syrob Růžový květ můžete objednat v sekci Výrobky - Kitl Syrob.