Doprava zdarma nad 1 000 KčVše čerstvé a skladem

Navigace

Doprava zdarma nad 1 000 KčVše čerstvé a skladem

Recepty

23. 04. 2018 | Recepty

Kitl Tequila Sunrise

Kitl Tequila Sunrise

Recept na Kitl Tequila Sunrise Ingredience: 0,04 l Tequily (1 velký panák) 0,04 l  Kitl Syrob Višňový  (1 velký panák) 0,08 l vychlazené vody (2 velké panáky) Pomerančový jujce Plátek pomeranče na ozdobení Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijeme panáka tequilly a přidáme pomerančový džus. Do jiné míchací sklenice dáme panáka Višňového Syrobu Kitl a dva panáky vody, které společně promícháme. Takto zředěný sirup opatrně naléváme po okraji skla...

Čtěte více
03. 04. 2018 | Recepty

Višňový Eton Mess

Višňový Eton Mess

Recept na višňový Eton Mess Ingredience: Na pusinky: 115 g cukru krupice 2 bílky ocet špetku soli Na višně: 2 dcl  Kitl Syrob Višňový 250 g mražených odpeckovaných višní 50 ml kvalitního koňaku Na šlehačku: 250 ml smetany ke šlehání několik kapek vanilkového extraktu Postup: Důkladně odmastíme mísu, ve které budeme šlehat bílky (například papírovou utěrkou lehce navlhčenou octem). Bílky se špetkou soli dáme do mísy a...

Čtěte více
19. 03. 2018 | Recepty

Nepečený zázvorový cheesecake Kitl

Nepečený zázvorový cheesecake Kitl

Recept na nepečený zázvorový cheesecake Kitl Karamel a zázvor, to je netradiční spojení chutí v nepečeném zázvorovém dezertu od Kitl. Ingredience: 200 g mascarpone 150 g karamelových sušenek 50 g rozpuštěného másla 250 g krémového sýra 250 ml smetany ke šlehání 130 g moučkového cukru Šťáva z poloviny citrónu Kůra z poloviny citrónu 50 ml  zázvorového sirupu Kitl Postup: Rozmixujte karamelové sušenky na prach (v mixéru) a smíchejte je s...

Čtěte více
02. 03. 2018 | Recepty

Mátový čaj s Malinovým Syrobem

Mátový čaj s Malinovým Syrobem

Mátový čaj s Kitl Syrob Malinový Ingredience: 8 lístečků čerstvé máty 10 malin 1 lžíce Kitl Syrob Malinový 1 lžička medu jedna menší skořice v celku Postup: Do větší sklenice nebo hrnku (například do našeho hrnečku Kitl na horké nápoje ) dejte skořici, čerstvou mátu, med a malinový sirup Kitl . Vše zalijte vroucí vodou a přidejte maliny. Nápoj nechte chvilku proležet, aby všechny chutě hezky prolnuly. Ještě horký nápoj servírujte!   Doba přípravy 5...

Čtěte více
21. 02. 2018 | Recepty

Limetkovo-mátový dort Kitl

Limetkovo-mátový dort Kitl

Limetkovo-mátový dort Kitl (Recept pro 6 osob.) Ingredience: 1 balení máslových sušenek  70 g roztaveného másla 1 slazené kondenzované mléko 20 ml limetkové šťávy  100 ml Mátového Kitl Syrobu 2x150ml šlehačky kůra z jedné limetky vanilkové aroma nebo vanilkový cukr  Příprava:   Rozdrťte máslové sušenky válečkem nebo v mixéru a smíchejte je spolu s roztaveným máslem na konzistentní hmotu. Pečte na 180 °C po dobu 7-8 minut, aby těsto (základna)...

Čtěte více
09. 02. 2018 | Recepty

Grepové Mojito

Grepové Mojito

Grepové Mojito s Kitl Syrob Grapefruit Ingredience (na 1 grepové Mojito): 150 ml vody (sody) 50 ml Kitl Syrob Grapefruit 50 ml bílého rumu hrst ledových kostek menší hrst čerstvých mátových listů 1/2 grapefruitu 1/2 limety 1 lžíce třtinového cukru Postup: Nakrájejte limetu a spolu se třtinovým cukrem a lístky máty jemně podrtíte ve vysoké sklenici tloučkem. Zalijte panákem bílého rumu. Přidejte nakrájený grep a grepový sirup Kitl . V utěrce si...

Čtěte více
19. 01. 2018 | Recepty

Makovo-limetkové lívanečky s bezovým sirupem

Makovo-limetkové lívanečky s bezovým sirupem

Recept na mákovo-limetkové lívanečky s bezovým sirupem (Vytvoříte až 10 palačinek střední velikosti pro 2-3 osoby.) Složení: 2vejce 120 g hladké mouky 1 lžička prášku do pečiva 1 lžička jedlé sody 2 lžíce vanilkového cukru (cca 12 g) 30 g cukru kůra z jedné limetky (cca 1 lžíce) 125 ml podmáslí 2 lžíce máku (cca 20 g) trochu másla Kitl Syrob Bezový K podávání: moučkový cukr na posypání čerstvé borůvky Příprava:...

Čtěte více
02. 09. 2017 | Recepty

Višňové palačinky Kitl

Višňové palačinky Kitl

Recept na višňové palačinky Kitl Jednoduchý recept na palačinky, kdy Vám doba přípravy zabere maximálně 1 hodinu.    Doba přípravy: 10 minut příprava těsta 30 minut odležení těsta 5 minut příprava náplně (během odležení) 20 minut smažení a plnění palačinek   Ingredience (na 10 kusů palačinek):    Na těsto: 500 ml mléka 180 g hladké mouky 20 g vanilkového cukru 2 vejce 5 ml rumu 1 lžíce citrónové kůry špetka soli Na...

Čtěte více