Doprava zdarma nad 1 000 KčVše čerstvé a skladem

Navigace

Doprava zdarma nad 1 000 KčVše čerstvé a skladem

Recepty

08. 10. 2018 | Recepty

Zázvorové špaldové sušenky Kitl

Zázvorové špaldové sušenky Kitl

Zázvorové sušenky Kitl Ingredience: 150 g špaldové mouky 100 g celozrnné špaldové mouky 1 vejce 40 g čokolády s min. 70 % kakaa 2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru 1 lžička prášku do pečiva  70 g kokosového oleje 5 lžic Kitl Syrob Zázvorový 2 lžičky sušených levandulových květů Postup: V hrnci pozvolna rozpustíme kokosový olej, poté přidáme Zázvorový Syrob. Vše promícháme a necháme vychladnout. Do prosáté mouky vsypeme prášek do...

Čtěte více
01. 10. 2018 | Recepty

Jablkový čaj s cibulí a Smrkáčkem

Jablkový čaj s cibulí a Smrkáčkem

Jablkový čaj s cibulí a Smrkáčkem Ingredience: Jedno velké jablko Jedna velká cibule 1 litr vody Jedna lžíce sušené majoránky nebo 3 snítky čerstvé Kitl Smrkáček BIO Postup: Oloupete cibuli a nakrájíte ji na plátky. Jablko rovněž nakrájíte na plátky a spolu s cibulí vložíte do hrnce. Přidáte vodu a majoránku. Přivedete k varu. Jakmile se voda vaří, hrnec odstavíte a vše necháte společně min. 10 minut louhovat. Jestliže už není čaj horký a lze jej pít,...

Čtěte více
15. 09. 2018 | Recepty

Koktejl Cherry passion

Koktejl Cherry passion

Koktejl Cherry passion Ingredience: 1 díl vodky 4 díly sody 0,5 dílu Višňového sirupu Kitl pár kapek citrónu kostky ledu na ozdobení višně nebo třešně Postup: Do servírovací sklenice dáte led, přelijete sodou, vodkou a zakapete citronem. Pomalu přilijete višňový sirup. Na závěr ozdobíte višní.   Višňový sirup Kitl koupíte zde.   Fotografie koktejlu Cherry passion:

Čtěte více
13. 08. 2018 | Recepty

Domácí limonáda z černého rybízu

Domácí limonáda z černého rybízu

Recept na domácí limonádu z černého rybízu Ingredience: Kitl Syrob Černý rybíz vychlazená soda led kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice s ledem nalijeme černorybízový sirup Kitl. Přidáme kuličky černého rybízu a dolijeme sodou. (Ideální je ředit sirup v poměru 1:10.) Vše opatrně promícháme a můžeme podávat.   Kitl sirup Černý rybíz objednávejte zde .   Domácí limonáda Kitl z černého rybízu:

Čtěte více
30. 07. 2018 | Recepty

Summer pleasure koktejl

Summer pleasure koktejl

Recept na koktejl Summer pleasure Ingredience: 1 malý panák Kitl Syrob Černý rybíz 1 malý panák kvalitního Ginu Tonic ledové kostky kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice dejte led, přelijte ho černorybízovým sirupem Kitl a ginem. Zbytek sklenice naplňte vychlazeným tonicem. Na ozdobení použijte několik kuliček černého rybízu.

Čtěte více
25. 07. 2018 | Recepty

Domácí mátovo-malinové smoothie

Domácí mátovo-malinové smoothie

Recept na domácí mátovo-malinové smoothie Ingredience: 150 g čerstvých nebo mražených malin 200 ml mléka 1 banán 1 malý panák Mátového sirupu Kitl Postup: Všechny suroviny spolu dohladka rozmixujte. Pro zředění přilijte trochu vody nebo mléka. Ozdobte několika malinami a lístečky máty.

Čtěte více
16. 07. 2018 | Recepty

Ledové malinovo-citrónové kostky s mátou

Ledové malinovo-citrónové kostky s mátou

Osvěžující limonáda k létu prostě patří. Připravte si džbánek domácí limonády snadno a rychle. Máme pro vás  letní tip . Ledové malinovo-citrónové kostky s mátou Tento recept prošel hodnocením a certifikací programu Vím, co piju. Schválen je dietoložkou PhDr. Karolína Hlavatou, Ph.D. z Vím, co jím. Ingredience: Malinový Syrob Kitl (60 ml) Šťáva z citronu (30 ml) Voda (1.000 ml) Čerstvé maliny (cca 20 ks) Čerstvá máta (cca 3 ks) Postup:...

Čtěte více
11. 07. 2018 | Recepty

Višňová snídaně s chia semínky

Višňová snídaně s chia semínky

Recept na zdravou višňovo-jahodovou snídani Kitl  Ingredience: Kitl Syrob Višňový Bílý jogurt Chia semínka čerstvé jahody Postup: Do široké skleničky dejte na dno Kitl Syrob Višňový na ochucení. Poté dejte několik velkých lžic bílého jogurtu. Další vrstvu tvoří několik lžic bílého jogurtu smíchaného s chia semínky. Na závěr dejte čerstvé nakrájené jahody.

Čtěte více
06. 07. 2018 | Recepty

Francouzský koktejl Kir Royal

Francouzský koktejl Kir Royal

Recept na Kir Royal Slavný koktejl Kir Royal pochází z Francie. Je jemný, alkoholický a velice osvěžující. Ingredience: 1 cl Kitl Syrob Černý rybíz 15 cl vychlazeného sektu André Brut Postup: Na dno sektové skleničky nalijte černorybízový Syrob Kitl . Skleničku dolijte do 15 cl vychlazeným sektem André Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný...

Čtěte více
21. 06. 2018 | Recepty

Malinový tofu dort Kitl

Malinový tofu dort Kitl

Recept na malinový tofu dort Kitl Co budete potřebovat: Dortovou formu (průměr 18 cm) Ingredience na korpus: 100 g ořechů (Použít můžete lískové ořechy, kešu nebo para ořechy. Záleží, co máte v oblibě.) 150 g datlí 50 g kokosu (strouhaného) Ingredience na krém: 2 ks bílého tofu 1 větší banán 100 g kokosu (strouhaného) 1 balení vychlazeného kokosového mléka 1 polévkovou lžíci citrónové šťávy 100 ml Malinového Kitl Syrobu 5 polévkových...

Čtěte více
18. 06. 2018 | Recepty

Lehká malinová limonáda Kitl

Lehká malinová limonáda Kitl

Recept na lehkou malinovou limonádu Kitl Tento recept prošel hodnocením a certifikací programu Vím, co piju. Schválen je dietoložkou PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D. z Vím, co jím. Ingredience: lžíce  Malinového Syrobu (15 ml) soda (250 ml) čerstvé maliny (cca 5 ks) několik lístků čerstvé máty (cca 3 ks) Postup: Do skleničky dáme led a zalijeme ho Malinovým Syrobem Kitl. Přidáme čerstvé maliny a dolijeme vychlazenou sodou. Vše opatrně promícháme....

Čtěte více
06. 06. 2018 | Recepty

Lívanečky Kitl

Lívanečky Kitl

Recept na lívanečky Kitl s višňovým sirupem Ingredience: 1 lžíce kvalitního rumu 500 ml mléka 2 vejce 1 lžíce cukru krupice ¼ lžičky soli 300 g polohrubé mouky ½ balíčku prášku do pečiva Višňový Syrob Kitl Čerstvé ovoce (višně, případně maliny, jahody, borůvky) Postup: Polohrubou mouku smícháme s práškem do pečiva, solí a cukrem. Pak do sypké směsi přidáme vše ostatní (pouze žloutky!, rum a vlažné mléko). Vše umixujeme. Poté z bílků...

Čtěte více
21. 05. 2018 | Recepty

Smrkáčkova „Stromovka“

Smrkáčkova „Stromovka“

Recept na koktejl "Stromovka" ze Smrkáčku Stromovka je originální recept z kuchyně Crazy Daisy Bar Prague . Úžasný nealkoholický koktejl alá stromeček z našeho Kitl Smrkáček BIO. Ingredience: cukrová vata 2 cl smrkový sirup Kitl Smrkáček BIO 2 cl Yuzu purée 1 dl čínského polozeleného čaje sušené fialky Postup: V shakeru smíchejte Kitl Smrkáček BIO s Yuzu purée a čínským čajem. Připravte si ledovou tříšť. Do vhodné nádoby dejte ledovou...

Čtěte více
10. 05. 2018 | Recepty

Ledový čaj s malinovým sirupem

Ledový čaj s malinovým sirupem

Recept na ledový čaj s voňavým malinovým sirupem Kitl Tento recept prošel hodnocením a certifikací programu Vím, co piju . Schválen je dietoložkou PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D. z Vím, co jím . Ingredience: 250 ml vody 1 sáček malinového nebo ovocného čaje lžíce Malinového Syrobu Kitl (15 ml) lžička citrónové šťávy (5 ml) Postup: Do šálku vložíme sáček čaje, zalijeme horkou vodou a necháme podle návodu vyluhovat. (Čaj můžeme též připravovat...

Čtěte více
23. 04. 2018 | Recepty

Kitl Tequila Sunrise

Kitl Tequila Sunrise

Recept na Kitl Tequila Sunrise Ingredience: 0,04 l Tequily (1 velký panák) 0,04 l  Kitl Syrob Višňový  (1 velký panák) 0,08 l vychlazené vody (2 velké panáky) Pomerančový jujce Plátek pomeranče na ozdobení Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijeme panáka tequilly a přidáme pomerančový džus. Do jiné míchací sklenice dáme panáka Višňového Syrobu Kitl a dva panáky vody, které společně promícháme. Takto zředěný sirup opatrně naléváme po okraji skla...

Čtěte více
03. 04. 2018 | Recepty

Višňový Eton Mess

Višňový Eton Mess

Recept na višňový Eton Mess Ingredience: Na pusinky: 115 g cukru krupice 2 bílky ocet špetku soli Na višně: 2 dcl  Kitl Syrob Višňový 250 g mražených odpeckovaných višní 50 ml kvalitního koňaku Na šlehačku: 250 ml smetany ke šlehání několik kapek vanilkového extraktu Postup: Důkladně odmastíme mísu, ve které budeme šlehat bílky (například papírovou utěrkou lehce navlhčenou octem). Bílky se špetkou soli dáme do mísy a...

Čtěte více
19. 03. 2018 | Recepty

Nepečený zázvorový cheesecake Kitl

Nepečený zázvorový cheesecake Kitl

Recept na nepečený zázvorový cheesecake Kitl Karamel a zázvor, to je netradiční spojení chutí v nepečeném zázvorovém dezertu od Kitl. Ingredience: 200 g mascarpone 150 g karamelových sušenek 50 g rozpuštěného másla 250 g krémového sýra 250 ml smetany ke šlehání 130 g moučkového cukru Šťáva z poloviny citrónu Kůra z poloviny citrónu 50 ml  zázvorového sirupu Kitl Postup: Rozmixujte karamelové sušenky na prach (v mixéru) a smíchejte je s...

Čtěte více
02. 03. 2018 | Recepty

Mátový čaj s Malinovým Syrobem

Mátový čaj s Malinovým Syrobem

Mátový čaj s Kitl Syrob Malinový Ingredience: 8 lístečků čerstvé máty 10 malin 1 lžíce Kitl Syrob Malinový 1 lžička medu jedna menší skořice v celku Postup: Do větší sklenice nebo hrnku (například do našeho hrnečku Kitl na horké nápoje ) dejte skořici, čerstvou mátu, med a malinový sirup Kitl . Vše zalijte vroucí vodou a přidejte maliny. Nápoj nechte chvilku proležet, aby všechny chutě hezky prolnuly. Ještě horký nápoj servírujte!   Doba přípravy 5...

Čtěte více
21. 02. 2018 | Recepty

Limetkovo-mátový dort Kitl

Limetkovo-mátový dort Kitl

Limetkovo-mátový dort Kitl (Recept pro 6 osob.) Ingredience: 1 balení máslových sušenek  70 g roztaveného másla 1 slazené kondenzované mléko 20 ml limetkové šťávy  100 ml Mátového Kitl Syrobu 2x150ml šlehačky kůra z jedné limetky vanilkové aroma nebo vanilkový cukr  Příprava:   Rozdrťte máslové sušenky válečkem nebo v mixéru a smíchejte je spolu s roztaveným máslem na konzistentní hmotu. Pečte na 180 °C po dobu 7-8 minut, aby těsto (základna)...

Čtěte více
09. 02. 2018 | Recepty

Grepové Mojito

Grepové Mojito

Grepové Mojito s Kitl Syrob Grapefruit Ingredience (na 1 grepové Mojito): 150 ml vody (sody) 50 ml Kitl Syrob Grapefruit 50 ml bílého rumu hrst ledových kostek menší hrst čerstvých mátových listů 1/2 grapefruitu 1/2 limety 1 lžíce třtinového cukru Postup: Nakrájejte limetu a spolu se třtinovým cukrem a lístky máty jemně podrtíte ve vysoké sklenici tloučkem. Zalijte panákem bílého rumu. Přidejte nakrájený grep a grepový sirup Kitl . V utěrce si...

Čtěte více
« 12»