Doprava zdarma nad 1 000 KčVše čerstvé a skladem

Navigace

Doprava zdarma nad 1 000 KčVše čerstvé a skladem

Magazín

05. 09. 2016 | Novinky

Nové dárkové balení Višeň + Grep

Nové dárkové balení Višeň + Grep

Mezi naše dárková balení přibyla nová sada, ve které najdete Kitl Syrob Višňový, Kitl Syrob Grapefruitový a skleničku na domácí limonádu 200ml. Pro velký úspěch našich dárkových sad a naší letošní novinky - Kitl Syrobu Višňového s dužninou jsme vyrobili novou sadu tentokrát z ovocné řady sirupů. Oba syroby obsahují vysoký podíl ovocné složky a dužniny. Skvěle se hodí pro výrobu domácích limonád, koktejlů, ale i horkých nápojů. Sklenička o objemu 200 ml má ve spodní části rysku pro...

Čtěte více
29. 08. 2016 | Novinky

Kitl Syrob Višňový získal Zlatý Klas 2016

Kitl Syrob Višňový získal Zlatý Klas 2016

Na 43. ročníku výstavy Země živitelka, konaném ve dnech 26. - 30. srpna na výštavišti v Českých Budějovicích, získal náš Kitl Syrob Višňový - novinka roku 2016 ocenění Zlatý Klas! Porotci soutěže ocenili Syrob Višňový slovy: "Chutný přírodní produkt v nápaditém obalu s širším využitím v gastronomii". Soutěž o ZLATÝ KLAS mezinárodní výstavy Země živitelka vyhlašuje každoročně Ministerstvo zemědělství ČR prostřednictvím pořadatele Výstaviště České Budějovice a.s. Mezinárodní agrosalon...

Čtěte více
10. 08. 2016 | Novinky

Fine Food Festival Melbourne

Fine Food Festival Melbourne

Největší veletrh na jižní polokouli se koná v Australském Melbourne se ve dnech 12. - 15. září 2016. Jedná se o  akci s výjimečnou mezinárodní účastí. Letos se představí neuvěřitelných 1.000 vystavovatelů z Austrálie a dalších 45 zemí světa. Firmu Kitl zastoupí australská "odnož" Kitl Australia, která na veletrhu představí Kitl Syroby.

Čtěte více
22. 06. 2016 | Novinky

Višeň - nový syrob od Kitla!

Višeň - nový syrob od Kitla!

V úterý 21.6. spatřila světlo světa novinka z řady sirupů Kitl Syrob Višňový. Křest výrobku proběhl při příležitosti Dne otevřených sudů v naší jablonecké výrobně. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE...

Čtěte více
16. 06. 2016 | Novinky

Svatojánské slavnosti 2016

Svatojánské slavnosti 2016

Přijďte v sobotu 25. června mezi 10. a 24. hodinou a připomeňte si svatojánské tradice! Zveme Vás na slavnosti s pravěkými sekyrkami, živou hudbou a prohlídkami legendárního Kittelova domu. Akce se koná v Pěnčíně - Krásné na Jablonecku v Kittelově muzeu a na prostranství před muzeem. Zúčastněte se soutěže v sekání trávy "Sekáč 2016", zazpívejte si s písničkářem Honzou Vopařilem z Raspenavy nebo si prohlédněte legendární Kittelův dům a Kittelovo muzeum....

Čtěte více
31. 05. 2016 | Novinky

Soutěž o nejlepší domácí bezový sirup

Soutěž o nejlepší domácí bezový sirup

Vyrábíte si doma svou vlastní bezovou šťávu? Věříte, že může obstát v konkurenci dalších sirupů? Zapojte se do naší soutěže! Až do 20. června můžete doručit svou domácí bezovou šťávu do naší provozovny v Pasířské 60, Jablonec nad Nisou. Tu nejlepší budeme vybírat na Dni otevřených sudů v úterý 21. června 2016 a v 17:00 vyhlásíme vítěze, který získá 5 litrů Kitl Syrobu dle vlastního výběru. Tak neváhejte a puchlubte se svým receptem, těšíme se na Vás!...

Čtěte více
27. 05. 2016 | Novinky

Kniha Doktor Kittel opět v prodeji!

Kniha Doktor Kittel opět v prodeji!

Kniha je k dostání na našem eshopu, v Kittelově muzeu v Pěnčíně - Krásné, k jehož návštěvě Vás srdečně zveme a také v naší provozovně v Pasířské 60, Jablonec nad Nisou. Málokterá postava je opředena tolika mýty a pověstmi jako Jan Josef Antonín Eleazar Kittel, slavný lékař a léčitel z pomezí Jizerských hor a Krkonoš. Říkalo se mu všelijak, „Faust Jizerských hor“, „severočeský Faust“, „černokněžník ze Šumburku“, „ďáblův doktor“…. Za všemi těmi to...

Čtěte více
26. 05. 2016 | Články

Domácí bezová šťáva - recepty

Domácí bezová šťáva - recepty

Recepty na domácí bezovou šťávu Kitl Syrob Bezový vyrábíme na základě tradičních receptů z ručně sbíraných květů bezu, které macerujeme za studena. Připravili jsme několik tipů, na jejichž základě si můžete vyrobit tradiční bezovou šťávu sami doma. Sirup z černého bezu za studena 40 velkých květů černého bezu 4 l převařené vychladlé vody 10 dkg kyseliny citronové 1 bio citron 4 kg krystalového cukru Převaříme 4l vody a necháme vychladit. Do vody dáme 40...

Čtěte více
20. 05. 2016 | Novinky

Den otevřených sudů

Den otevřených sudů

Srdečně Vás zveme na Den otevřených sudů, který se bude konat v úterý 21. června 2016 v naší provozovně v Jablonci nad Nisou, Pasířská 60. Objevte tajemství výroby jabloneckých syrobů! Každou celou hodinu Vás provedeme naší výrobou. Můžete se těšit na odtajnění nového výrobku (odtajnění provede hejtman Martin Půta) a následně si jej budete moci přímo u nás zakoupit. Nebude chybět doprovodný program a občerstvení. Těšíme se na Vás!...

Čtěte více
04. 05. 2016 | Novinky

Kittelova pouť 2016

Kittelova pouť 2016

Přinášíme Vám fotografie z letošní Kittelovy pouti, která se konala první májovou neděli v Krásně - Pěnčíně na Jablonecku. Krásné počasí přilákalo spoustu návštěvníků. Velký ohlas vzbudily letošní novinky Kittelova muzea, především Kittelova pěšinka pro bosé nohy a hledání vykopávek v pískovišti pro děti, které se nacházejí v těsné blízkosti muzea. Pokřtili jsme rozšířené vydání knihy Doktor Kittel, která bude k dostání již koncem května na našem eshopu,...

Čtěte více
Zobrazit další