Recepty

25. 01. 2021 |

Růžová domácí limonáda

Růžová domácí limonáda

Pár kapek voňavého sirupu z růžových květů promění váš drink v nezapomenutelný zážitek. Dopřejte si netradiční chuť a vůni. Ingredience: 40 ml Syrobu Kitl Růžový květ vychlazená soda led (plná sklenice) plátek zázvoru snítka čerstvé máty na ozdobení  Postup: Větší sklenici (370 ml) naplníme ledem, nalijeme 40 ml Kitl Syrobu Růžový květ a dolijeme vychlazenou sodou. Můžeme vložit plátek zázvoru a ozdobit čerstvou mátou.     Kitl Syrob Růžový...

Čtěte více
25. 01. 2021 |

Růžové bublinky

Růžové bublinky

Výjimečná chuť pro výjimečný okamžik. Takový bude váš míchaný nápoj nejen pro svátek zamilovaných. Proměňte svůj oblíbený nápoj v nečekaný zážitek.  Ingredience: 20 ml Kitl Syrob Růžový květ 100 ml suchého sektu nebo prosecca jahody Postup: Do sklenky na sekt vlijeme 20 ml Kitl Syrobu Růžový květ a dolijeme suchým šumivým vínem v poměru 1:5. Opatrně promícháme. Můžeme dozdobit jahodou.   Kitl Syrob Růžový květ můžete objednávejte zde

Čtěte více
10. 02. 2021 |

Divoká růže

Divoká růže

Mámivá vůně růží navodí tu správnou atmosféru nejen na svatého Valentýna. Kitl Syrob Růžový květ s vodkou dodá drinku nezapomenutelný šmrnc. Ingredience: 1 díl Kitl Syrobu Růžový květ 2 díly kvalitní vodky 2 díly vychlazené sody led Postup: Do servírovací sklenice dejte led, přelijte jej vodkou a Syrobem Kitl Růžový květ v poměru 2:1. Přilejte vychlazenou sodou ve stejném množství, jako jste dali vodky. Můžete ozdobit snítkou máty. Kitl Syrob...

Čtěte více
14. 02. 2021 |

Růžový bubble tea

Růžový bubble tea

Originální recept na zábavný růžový drink s tapiokovými perlami s omamnou vůní. Má úžasnou barvu a skvěle chutná.  Vyzkoušejte kvalitní čaj s růžovým sirupem bez konzervantů. Když k němu přidáte kuličky tapioky, získáte zábavný bublavý drink! Ingredience na zhruba 4 drinky: 8 lžic tapiokových perel (větší kuličky) 600 ml silnějšího čaje rooibos 200 ml mléka Kitl Syrob Růžový květ Postup: Nejdříve namočte a uvařte tapioku dle návodu na obalu. Uvařte...

Čtěte více