Doprava zdarma nad 1 200 KčVše čerstvé a skladem

Horký Kitl Jablko se skořicí 5 l

Horký Kitl Jablko se skořicí 5 l

Nový limitovaný Horký Kitl Jablko se skořicí. Skvělý na výrobu horkých alkoholických a nealkoholických nápojů. K dispozici pouze v 5 litrovém bag-in-box balení.

Kategorie: Kitl Syrob
SKLADEM
1 100 Kč
220 Kč / 1 l

Popis

V limitované edici jsme pro vás připravili jedinečnou kombinaci Jablka se skořicí. Krásně voní a příjemně zahřeje. K dispozici bude v podzimním a zimním období v 5 litrovém balení bag-in-box.

 

Recept a Horké jablko se skořicí

Do skleněného hrnečku Kitl nalijte Kitl Jablko se skořicí a přidejte horkou vodu (doporučujeme ředit v poměru 1:8). Ozdobte celou skořicí.

Pro dospělé můžete přidat 0,4 cl kvalitního rumu.

 

 

Složení: cukr, karamelizovaný cukr, jablečný koncentrát (12%), jablečné pyré (6%), skořicový extrakt, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, aroma.

Dávkování: Pro přípravu horkých nápojů řeďte v poměru 1:8. 

Vhodný k přípravě horkých nealkoholických i alkoholických nápojů.

Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1394 kJ / 328 kcal, tuky < 0,5 g; z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g; sacharidy  82 g, z toho cukry 81 g, bílkoviny < 0,5 g; sůl < 0,01 g.

Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 6 měsíců. Baleno v ochranné atmosféře.

Recepty z Horký Kitl Jablko se skořicí 5 l

Horké Kitl Jablko se skořicí

Horké Kitl Jablko se skořicí

Ingredience: Kitl Syrob Jablko se skořicí Horká voda Zdobení: skořice celá, hřebíček, plátky čerstvého pomeranče Postup: Do servírovacího skleněného hrnečku Kitl přidejte panáka Horkého Syrobu Jablko se skořicí . (Doporučujeme ředit 1:8) Zalijte horkou vodou a lehce promíchejte. Ozdobit můžete přidáním 1-2 kousků hřebíčku, plátky čerstvého pomeranče nebo celou skořicí.  Objednat Horký Kitl Jablko se skořicí v limitované edici.

Čtěte více