Kitl Syrob Jahodový 500 ml

Kitl Syrob Jahodový 500 ml

Kitl Syrob Jahodový je hustý a chuťově vynikající sirup, vyrobený z jahodové šťávy a jahodové dužniny. Obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Vyrábí se za studena, aby si zachoval zdraví prospěšné látky.

Kategorie: Kitl Syrob , Oblíbený produkt
SKLADEM
139,90 Kč
279,80 Kč / 1 l
124,91 Kč bez DPH
Doprava ZDARMA od 1 800 Kč + dárek navíc nad 2 000 Kč

Popis

Kitl Syrob Jahodový 500 ml

Vynikající jahodový sirup vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů.

Co jste o jahodách možná nevěděli

Na červených plodech jahod si pochutnávali lidé už ve starověkém Římě. Jahodník velkoplodý, který se pěstuje dodnes, vyšlechtil již v roce 1766 zahradník na dvoře Ludvíka XV. U nás se začaly více pěstovat v 19. století v oblasti Neveklovska. Jahody byly dříve označovány za královské ovoce či ovoce lásky. Ceněné jsou zejména pro své aroma, barvu a šťavnatost. Jahody se konzumují za syrova i tepelně upravené, v podobě marmelád, sirupů, používají se i k přípravě koláčů nebo ovocných knedlíků, lze je i zavařit jako kompot. 

Dávkování: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.

Složení: cukr, jahodové pyré (12 %), jahodový koncentrát (8 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, koncentrát z mrkve a černého rybízu, konzervant: sorban draselný, vitamin C, přírodní aroma.

Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna není na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.

Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1411 kJ/332 kcal, tuky < 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 83 g, z toho cukry 83 g, bílkoviny < 0,5 g; sůl < 0,01 g, vitamin C (kyselina L-askorbová) 100 mg (125 % RHP*).

* RHP - referenční hodnota příjmu vitaminů u dospělých osob

Recyklujte naše lahve. Stačí je tak, jak jsou hodit do kontejneru na barevné sklo. Podle vyjádření sklárny opravdu není nutné z lahve odstraňovat ani papírovou etiketu, ani víčko. S obalem si bez potíží poradí.

Více o tom, jak recyklovat naše Kitl lahve se dozvíte v článku v sekci Magazín.

Recepty pro Kitl Syrob Jahoda se skořicí najdete v sekci Recepty

Recepty z Kitl Syrob Jahodový 500 ml

Jahodová domácí limonáda

Jahodová domácí limonáda

Připravili jsme si pro vás recept na domácí jahodovou limonádu. Je osvěžující. Děti (i dospělí) ji milují a s každým douškem ucítíle léto! Ingredience: Led Vychlazená soda Jahodový Syrob Kitl Čerstvé jahody Máta Postup: Do úzké, vysoké sklenice nalijeme Kitl Syrob Jahodový. Přidáme led a doplníme vychlazenou sodou. Ozdobíme čerstvou jahodou a snítkou máty. Kitl Syrob Jahodový s dužninou objednávejte zde

Čtěte více

Mléčný jahodový shake

Mléčný jahodový shake

Máte chuť na jahodový mléčný shake? Jeho příprava je s jahodovým sirupem Kitl hračka! Vyzkoušejte náš recept na jahodový shake.  Ingredience: Kitl Syrob Jahodový vychlazené mléko led Postup: Do mixéru vlijeme Kitl Syrob Jahodový , přidáme kostky ledu a dolijeme vychlazené mléko. Důkladně rozmixujeme. Podáváme ve vysoké sklenici a pijeme nejlépe širokým brčkem. Kitl Syrob Jahodový s dužninou objednávejte zde

Čtěte více

Jahodový sorbet s banánem

Jahodový sorbet s banánem

Protože jahody k létu neodmyslitelně patří, připravili jsme pro vás také recept na chladivý sorbet. Vyzkoušejte tento super snadný a přitom výtečný recept na jahodovo-banánový sorbet. Budete potřebovat pouze tři ingredience! Nepotřebujete zmrzlinovač ani formičky na nanuky. Vyzkoušejte!  Ingredience (na 2-3 porce): 3 zralé banány 100 g bílého jogurtu 40 ml Jahodového Syrobu Kitl (1 panák) Postup: Přípravu začněte alespoň 1 den dříve - sorbet je třeba zmrazit...

Čtěte více

Jahodový smetanový nanuk

Jahodový smetanový nanuk

Připravte svým dětem (ale i sobě) jahodový smetanový nanuk. Recept je opravdu jednoduchý a připravený během chvilky. Vyzkoušejte náš recept, protože není nad domácí jahodový nanuk!  Ingredience: Kitl Syrob Jahodový Zakysaná smetana Postup: Jahodový sirup Kitl smíchejte se zakysanou smetanou.  Případně můžete přidat na malé kousky nakrájené čerstvé jahody. Promíchanou směs dejte do formiček na nanuky a dejte do mrazničky ideálně do druhého dne zmrazit....

Čtěte více

Jahodový koktejl Utopená jahoda

Jahodový koktejl Utopená jahoda

Osvěžující koktejl s vůní jahod. Ideální na zahradní party, narozeninové oslavy a večírky, ale i jen na zpříjemnění večera. Ingredience: Podrcený led Kvalitní vychlazená vodka Jahodový Syrob Kitl Vychlazená soda Čerstvá jahoda Máta Postup: Do vysoké sklenice nasypeme podrcený led, nalijeme 1 díl kvalitní vodky a jeden díl Kitl Syrobu Jahodového . Zalijeme vychlazenou sodou. Můžete ozdobit jahodou a snítkou máty. Kitl Syrob Jahodový s...

Čtěte více

Jahodové Bellini

Jahodové Bellini

Luxusní osvěžující koktejl se sektem, který nesmí chybět na žádné oslavě. Vytvořte si lahodný nápoj vhodný na přípitek i oslavu. S Kitlem to jde snadno! Ingredience: Led Kitl Syrob Jahodový Šťáva z limety Kvalitní suchý sekt Čerstvé jahody Čerstvá limeta Postup: Na dno vysoké sklenice s ledem nalijeme Kitl Syrob Jahodový . Přidáme lžičku limetkové šťávy a celé dolijeme vychlazeným suchým sektem. Ozdobíme čerstvou jahodou, můžeme přidat i...

Čtěte více

Nedělní tvarohový dortík

Nedělní tvarohový dortík

Máme pro vás další skvělý recept od Martiny Samcové, která se tentokrát pustila do pečení a vykouzlila lahodný nedělní dortík z křehkého těsta a želatinovou polevou s příchutí jahod. Recept je rychlý a poměrně jednoduchý, tak se do toho dejme. Co budeme potřebovat: Těsto: 170g hladké mouky 80g změklého másla 1 vejce 1,5 lžičky kypřícího prášku 30g moučkového cukru Náplň: 2 tučné tvarohy ve vaničce 5 PL moučkového cukru 1/2 ČL vanilky nebo 1 ČL...

Čtěte více