Doprava zdarma nad 1 500 KčVše čerstvé a skladem

Horký Kitl Jablko se skořicí 500ml

Horký Kitl Jablko se skořicí 500ml

Nový limitovaný Syrob Horký Kitl Jablko se skořicí, který krásně voní a příjemně zahřeje. Skvělý na výrobu horkých alkoholických a nealkoholických nápojů.

Kategorie: Kitl Syrob , Oblíbený produkt
SKLADEM
139,90 Kč
279,80 Kč / 1 l

Popis

Horký Kitl Jablko se skořicí

V limitované edici jsme pro vás připravili jedinečnou kombinaci Jablka se skořicí. K dispozici bude v podzimním a zimním období

Co jste možná nevěděli?

Jablko a skořici znali lidé již ve starověku. Jejich původ sahá do Asie odkud se rozšířili do zbylých koutů světa. Například Římané dochucovali víno skořicí a vytvářeli nové odrůdy jablek za pomoci šlechtění jabloní. V současné době jablka patří mezi nejrozšířenější ovoce s více než 35 tisíci odrůdami.

Složení: cukr, karamelizovaný cukr, jablečný koncentrát (12 %), jablečné pyré (6 %), skořicový extrakt, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, aroma.

Dávkování: Pro přípravu horkých nápojů řeďte v poměru 1:8.

Vhodný k přípravě horkých nealkoholických i alkoholických nápojů.

Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1394 kJ / 328 kcal, tuky <0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g, sacharidy 82 g, z toho cukry 81 g, bílkoviny <0,5 g, sůl <0,01 g.

Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna není na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.

Recyklujte naše lahve. Stačí je tak, jak jsou hodit do kontejneru na barevné sklo. Podle vyjádření sklárny opravdu není nutné z lahve odstraňovat ani papírovou etiketu, ani víčko. S obalem si bez potíží poradí.

Více o tom, jak recyklovat naše Kitl lahve se dozvíte v článku v sekci Magazín.

 

Recepty z Horkého Jablka se skořicí

Horké jablko se skořicí
Syrob Jablko se skořicí zalijeme horkou vodou v poměru 1:8.

Veselé Jablko
Kitl Syrob Jablko se skořicí zalijeme horkou vodou v poměru 1:8, přidáme 2 cl kvalitního alkoholu (calvadosu, vodky nebo bílého rumu). Ozdobíme skořicí a jablkem.

Jablečná poleva na palačinky
Nakrájíme jablko na kostičky a podusíme. Jakmile pustí šťávu, přidáme Syrob Jablko se skořicí (50-100 ml), mletou skořici a dusíme cca 3 min. Naplníme palačinky jablky, ozdobíme šlehačkou a jablečnou šťávou.

Recepty z Horký Kitl Jablko se skořicí 500ml

Grog s vůní skořice a jablek

Grog s vůní skořice a jablek

Zahřejte se horkým jablkem s vůní skořice s kapkou něčeho ostřejšího. Tato kombinace udělá radost můžům i ženám. Kapka rumu totiž k horkému jablku prostě patří.  Ingredience: 1 panák kvalitního rumu 1 panák  Kitl Syrob Jablko se skořicí 2 kusy hřebíčku, případně celou skořici na zdobení horká voda Postup: Do hrníčku Kitl dejte panáka sirupu Kitl Jablko se skořicí a panáka kvalitního rumu.  Zalijte horkou vodou a přidejte hřebíček. Ozdobte plátkem...

Čtěte více

Horké Kitl Jablko se skořicí

Horké Kitl Jablko se skořicí

Ingredience: Kitl Syrob Jablko se skořicí Horká voda Zdobení: skořice celá, hřebíček, plátky čerstvého pomeranče Postup: Do servírovacího skleněného hrnečku Kitl přidejte panáka Horkého Syrobu Jablko se skořicí . (Doporučujeme ředit 1:8) Zalijte horkou vodou a lehce promíchejte. Ozdobit můžete přidáním 1-2 kousků hřebíčku, plátky čerstvého pomeranče nebo celou skořicí.  Objednat Horký Kitl Jablko se skořicí v limitované edici.

Čtěte více

Buchta na plech s tvarohem a jablky se skořicí

Buchta na plech s tvarohem a jablky se skořicí

Ze Syrobů připravíte nejen skvělé nápoje, ale můžete je také využít při pečení. Z naší limitované edice Horký Kitl Jablko se skořicí jsme si pro Vás připravili recept na vynikající buchtu na plech s tvarohem a jablky se skořicí. Ingredience na těsto: 5 vajec 210 g cukr krupice 150 g másla 100 ml mléka 4 rovné lžíce kakaa 300 g polohrubé mouky 1 lžička kypřicího prášku 1 lžička skořice nebo perníkové koření Ingredience na náplň: 500 g tvarohu...

Čtěte více

Jablečná Granola

Jablečná Granola

Připravte si lahodnou snídani s využitím našeho Syrobu - Horký Kitl Jablko se skořicí a upečte si vlastní granolu! Na 1 plech granoly budete potřebovat: 200g ovesných (či jiných) vloček 100 g slunečnicových semínek 50 g sezamových semínek 50 g dýňových semínek 3 malé panáky (60 ml) sirupu Horký Kitl Jablko se skořicí 60 g kokosového oleje Postup: Předehřejte si troubu na 150°C (horkovzdušná trouba). Rozpusťte uvedené množství kokosového oleje ve...

Čtěte více

Horké mango s jablkem a skořicí

Horké mango s jablkem a skořicí

Z naší horké novinky - Horkého Syrobu Jablko se skořicí - jsme pro vás připravili recept na originální horký nápoj. Tentokrát v kombinaci s mangem, která je jednoduše luxusní! Co budete potřebovat (na 4 drinky): 200 g manga 1 středně velké jablko 1 panák (40 ml) sirupu Kitl Jablko se skořicí 1/2 lžičky mleté skořice 500 ml horké vody Postup: Čerstvé mango oloupejte a nakrájejte na kousky (použít ale můžete i mražené mango, nechte ho ale nejdříve trochu...

Čtěte více