Navigace
Recepty / 2
Recepty z:















Rooibos s chutí zázvoru a broskve

Vyzkoušejte snadný recept na výborný horký nápoj. Skvělý černý čaj rooibos se zázvorem a broskví. Zahřejte se! Ingredience: 1 panák Zázvorového Syrobu Kitl 1 panák Broskvového džusu černý čaj (Roibos) plátek čerstvé broskve (na ozdobení) Postup: Udělejte černý čaj (idálně Rooibos) a nechte ho cca 2 minuty louhovat. Přidejte panáka zázvorového sirupu Kitl a broskvového džusu. Jemně zamíchejte a ozdobte (plátkem čerstvé broskve). Videonávod vám...
Čtěte víceHorké mango s jablkem a skořicí

Z naší horké novinky - Horkého Syrobu Jablko se skořicí - jsme pro vás připravili recept na originální horký nápoj. Tentokrát v kombinaci s mangem, která je jednoduše luxusní! Co budete potřebovat (na 4 drinky): 200 g manga 1 středně velké jablko 1 panák (40 ml) sirupu Kitl Jablko se skořicí 1/2 lžičky mleté skořice 500 ml horké vody Postup: Čerstvé mango oloupejte a nakrájejte na kousky (použít ale můžete i mražené mango, nechte ho ale nejdříve trochu...
Čtěte víceGrog s vůní skořice a jablek

Zahřejte se horkým jablkem s vůní skořice s kapkou něčeho ostřejšího. Tato kombinace udělá radost mužům i ženám. Kapka rumu totiž k horkému jablku prostě patří. Ingredience: 1 panák kvalitního rumu 1 panák Kitl Syrob Jablko se skořicí 2 kusy hřebíčku, případně celou skořici na zdobení horká voda Postup: Do hrníčku Kitl dejte panáka sirupu Kitl Jablko se skořicí a panáka kvalitního rumu. Zalijte horkou vodou a přidejte hřebíček. Ozdobte plátkem...
Čtěte víceHorká višeň s vínem
Zahřejte se horkým višňovým nápojem s bílým vínem. Krásně voní, skvěle chutná a zahřeje vás na těle i duši. Recept na horkou višeň prostě musíte vyzkoušet. Ingredience: 1 panák Višňového Syrobu Kitl skořice celá hřebíček 1 panák kvalitního suchého bílého vína horká voda Postup: Do sklenice nalijte panáka višňového sirupu Kitl . Přidejte celou skořici a zhruba tři kousky hřebíčku. Dolijte horkou vodou a promíchejte. Na závěr přilejte panáka...
Čtěte víceHorký Kitl Jablko se skořicí

Ingredience: Kitl Syrob Jablko se skořicí Horká voda Zdobení: skořice celá, hřebíček, plátky čerstvého pomeranče Postup: Do servírovacího skleněného hrnečku Kitl přidejte panáka Horkého Syrobu Jablko se skořicí . (Doporučujeme ředit 1:8) Zalijte horkou vodou a lehce promíchejte. Ozdobit můžete přidáním 1-2 kousků hřebíčku, plátky čerstvého pomeranče nebo celou skořicí. Horký Kitl Jablko se skořicí objednávejte zde
Čtěte víceJahodový smetanový nanuk

Připravte svým dětem (ale i sobě) jahodový smetanový nanuk. Recept je opravdu jednoduchý a připravený během chvilky. Vyzkoušejte náš recept, protože není nad domácí jahodový nanuk! Ingredience: Kitl Syrob Jahodový Zakysaná smetana Postup: Jahodový sirup Kitl smíchejte se zakysanou smetanou. Případně můžete přidat na malé kousky nakrájené čerstvé jahody. Promíchanou směs dejte do formiček na nanuky a dejte do mrazničky ideálně do druhého dne zmrazit....
Čtěte vícePomerančový koktejl s maracujou

Ingredience: led 1 panák Pomerančového Syrobu Kitl 1 panák kvalitní vodky dužnina z ½ maracuji (mučenky) vychlazená soda limeta Postup: Smíchejte led s vodkou a Pomerančovým Syrobem . Přidejte dužninu z plodu maracuji (mučenky), šťávu z limety a zalijte vychlazenou sodou. Recept a videonávod na pomerančový koktejl s maracujou: Tento recept byl vytvořen ve spolupráci s Café bar Pilotů . Děkujeme! Kitl Syrob Pomeranč...
Čtěte víceJahodový sorbet s banánem
Protože jahody k létu neodmyslitelně patří, připravili jsme pro vás také recept na chladivý sorbet. Vyzkoušejte tento super snadný a přitom výtečný recept na jahodovo-banánový sorbet. Budete potřebovat pouze tři ingredience! Nepotřebujete zmrzlinovač ani formičky na nanuky. Vyzkoušejte! Ingredience (na 2-3 porce): 3 zralé banány 100 g bílého jogurtu 40 ml Jahodového Syrobu Kitl (1 panák) Postup: Přípravu začněte alespoň 1 den dříve - sorbet je třeba zmrazit...
Čtěte víceMléčný jahodový shake

Máte chuť na jahodový mléčný shake? Jeho příprava je s jahodovým sirupem Kitl hračka! Vyzkoušejte náš recept na jahodový shake. Ingredience: Kitl Syrob Jahodový vychlazené mléko led Postup: Do mixéru vlijeme Kitl Syrob Jahodový , přidáme kostky ledu a dolijeme vychlazené mléko. Důkladně rozmixujeme. Podáváme ve vysoké sklenici a pijeme nejlépe širokým brčkem. Kitl Syrob Jahodový s dužninou objednávejte zde
Čtěte víceMalinový koktejl Raipiroska

Tento osvěžující, voňavý a jednoduše úžasný koktejl plný malin musíte vyzkoušet! Malinová Raipiroska. Ingredience: Drcený led Kvalitní vodka Šťáva z limety Malinový Syrob Kitl Čerstvé maliny Čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice dáme drcený led, přidáme kvalitní vodku spolu se šťávou z limetky. V shakeru mudlerem rozmačkáme čerstvé maliny spolu s Malinovým sirupem Kitl a přidáme do servírovací sklenice. Vše opatrně promícháme....
Čtěte více