Recepty

06. 03. 2019 |

Zázvorový koktejl Kitl

Zázvorový koktejl Kitl

Ingredience: Zázvorový sirup Kitl Vychlazená soda Bacardi Black Led Na ozdobení: máta, plátky zázvoru, plátky limety  Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijte zázvorový sirup Kitl (ideální ředit v poměru 1:10). Přidejte led a zalijte vychlazenou sodou. Na závěr přidejte panáka Bacardi Black. Ozdobte mátou a několika plátky zázvoru a limety. Za recept děkujeme pražské Restauraci LokalBlok .   Syrob Kitl Zázvorový...

Čtěte více
14. 09. 2017 |

Horký Kitl Syrob Zázvorový

Horký Kitl Syrob Zázvorový

Horký zázvor je skvělý především v zimě, kdy jsme nachlazení. Dát si ho ale můžete samozřejmě i kdykoliv jindy v roce, kdy Vás zahřeje na těle i na duši. Ingredience: Zázvorový Syrob Kitl čerstvý zázvor horká voda plátek citronu Postup přípravy: Do sklenice nalijeme zázvorový sirup, přidáme plátky čerstvého zázvoru a zalijeme horkou vodu v poměru 1:8. Nakonec můžeme přidat plátek citronu.   Syrob Kitl Zázvorový objednávejte zde

Čtěte více
11. 03. 2020 |

Horký pomeranč se zázvorem

Horký pomeranč se zázvorem

Jednoduchý recept na výborný horký pomeranč, který krásně voní po zázvoru a hřebíčku. Připravíte ho během chvilličky, ale zahřeje vás na dlouho.  Ingredience: 1 panák Pomerančového Syrob Kitl 1 panák Zázvorového Syrobu Kitl 2 plátky čerstvého zázvoru Hřebíček Plátek čerstvého pomeranče Horká voda Postup: Do hrníčku nebo skleničky na horké nápoje nalijte panáka pomerančového a panáka zázvorového sirupu Kitl. Do plátku čerstvého pomeranče přidejte...

Čtěte více
13. 01. 2020 |

Horký zázvorový drink se slivovicí

Horký zázvorový drink se slivovicí

Daniel Honzig , reprezentant České republiky v akrobatickém lyžování - boulích, si pro Vás připravil originální rodinný recept na horký zázvorový nápoj na zahřátí.  Ingredience: Horká voda cca 200 ml (po uvaření nechat chvilku vychladnout) Zázvorový Kitl Syrob 1 panák slivovice  Citrón nebo limetka dle chuti Med Postup: Zhruba 200 ml uvařené vody nechte chvilku odstát, aby trochu zchladla. Přidejte zázvorový sirup Kitl a kvalitní slivovici s medem a...

Čtěte více
19. 03. 2018 |

Nepečený zázvorový cheesecake Kitl

Nepečený zázvorový cheesecake Kitl

Karamel a zázvor, to je netradiční spojení chutí v nepečeném zázvorovém dezertu od Kitl. Ingredience: 200 g mascarpone 150 g karamelových sušenek 50 g rozpuštěného másla 250 g krémového sýra 250 ml smetany ke šlehání 130 g moučkového cukru Šťáva z poloviny citrónu Kůra z poloviny citrónu 50 ml  zázvorového sirupu Kitl Postup: Rozmixujte karamelové sušenky na prach (v mixéru) a smíchejte je s rozpuštěným máslem. Dortovou formu (ideálně o...

Čtěte více
08. 10. 2018 |

Zázvorové špaldové sušenky Kitl

Zázvorové špaldové sušenky Kitl

Ingredience: 150 g špaldové mouky 100 g celozrnné špaldové mouky 1 vejce 40 g čokolády s min. 70 % kakaa 2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru 1 lžička prášku do pečiva  70 g kokosového oleje 5 lžic Kitl Syrob Zázvorový 2 lžičky sušených levandulových květů Postup: V hrnci pozvolna rozpustíme kokosový olej, poté přidáme Zázvorový Syrob. Vše promícháme a necháme vychladnout. Do prosáté mouky vsypeme prášek do pečiva, zázvor, levandulové...

Čtěte více
05. 11. 2018 |

Bacilový trojboj

Bacilový trojboj

Podzim je jednoznačně také obdobím chřipek a nachlazení. Připravili jsme pro vás proto recept na horký nápoj, který vám zajisté prospěje. Recept "Bacilový trojboj" se zázvorem Ingredience: Kitl Syrob Zázvorový čerstvě natrhané květy černého bezu (mimo sezonu můžete použít bezový sirup ) plátky citronu a plátky čerstvého zázvoru Postup: Do hrníčku nebo sklenice na horké nápoje nalijte zázvorový sirup. Přidejte čerstvě natrhané květy černého bezu. V...

Čtěte více
20. 11. 2018 |

Horký zázvor s pomerančem

Horký zázvor s pomerančem

Tento nápoj vás zaručeně zahřeje. Krásně voní po zázvoru a skořici. Příprava je opravdu rychlá a chutná svěle. Vyzkoušejte! Ingredience: 20 ml Kitl Syrob Zázvorový plátek pomeranče skořice (cca 2 cm skořice v celku) horká voda Postup: Do skleničky 0,2 litru vložíme skořici a pomeranč. Přidáme 20 ml zázvorového sirupu Kitl a vše zalijeme horkou vodou. Pozn.: Pro horké nápoje se Syroby Kitl ředí ideálně v poměru 1:8. Syrob Kitl Zázvorový...

Čtěte více
17. 12. 2018 |

Horký zázvorový Smrkáček

Horký zázvorový Smrkáček

Tento recept na horký nápoj je skvělý pro milovníky zázvoru a vůně skořice s potřebou uvolnit si nos při rýmě a nachlazení. Určitě ho vyzkoušejte! Ingredience: 1 litr vody 2 středně velká jablka 10 ks hřebíčků 2 ks celé skořice 1-2 lžíce Zázvorového sirupu Kitl 1-2 lžíce Smrkáčku Postup: Nakrájejte dvě jablka na měsíčky a povařte je ve vodě spolu s hřebíčky a skořicí po dobu zhruba 5ti minut. Nechte lehce zchladnout.   Do hrníčku (cca 250 ml)...

Čtěte více