Doprava zdarma nad 1 800 KčVše čerstvé a skladem

Navigace

Doprava zdarma nad 1 800 KčVše čerstvé a skladem

Recepty / 3

28. 11. 2019 | Recepty

Grepové křehké tartaletky

Grepové křehké tartaletky

Recept na křehké grepové tartaletky Kitl Ingredience (těsto na tartaletky): 90 g másla 75 g cukru krupice špetka soli 1 vejce citronová kůra 190 g hladké mouky Postup: Máslo a cukr vyšlehejte spolu s kůrou z citrónu a vejcem jen tak, aby se suroviny dostatečně spojily. Přidejte mouku a sůl a chvilku společně prošlehejte, aby vznikla "drobenka". Vytvořenou hmotu dejte na lehce pomoučněný vál a zpracujte v kompaktní těsto.  Takto vytvořené těsto zabalte a...

Čtěte více
25. 10. 2019 | Recepty

Protibacilová bomba

Protibacilová bomba

Připravili jsme pro Vás recept na protibacilovou bombu. Skvěle chutná a vašemu zdraví rozhodně prospěje ;) Recept na protibacilovou bombu Kitl Ingredience na sklenici o obsahu 250 ml: 1 malý citron 1 limetka 5 cm kořene zázvoru 4 lžíce kvalitního medu 4 lžíce Bezového sirupu Kitl 4 listy rýmovníku Postup: Citron i limetku oloupejte. V případě, že je máte v BIO kvalitě, není to nutné, stačí omýt. Poté obojí nakrájejte na menší kostky a odeberte...

Čtěte více
07. 10. 2019 | Recepty

Bezový mocktail Kitl

Bezový mocktail Kitl

Bezový mocktail Kitl Oslavujete narozeniny? Chystáte párty pro přátele? Tak to nesmíte vynechat bezový mocktail od Kitl! Ingredience: Bezový Syrob Kitl Gin Štáva z limetky Jablečný jujce Vychlazená soda Postup: Smíchejte vychlazený jablečný jujce s vychlazenou sodou. Zakapejte šťávou z limetky. Přidejte panáka vychlazeného ginu a panáka bezového sirupu. Kitl Syrob Bezový objednávejte  zde .

Čtěte více
24. 09. 2019 | Recepty

Mátové tartaletky Kitl

Mátové tartaletky Kitl

Recept na mátové tartaletky Ingredience na tartaletkové těsto: 90 g změklého másla 75 g cukru krupice špetka soli 1 malé vejce citronová kůra 190 g hladké mouky Postup: Máslo vyšlehejte spolu s cukrem, kůrou z citrónu a vejcem jen tak, aby se suroviny spojily. Pak přidejte mouku a sůl a chvilku prošlehejte, aby vám vznikla "drobenka". Vzniklou hmotu dejte na lehce pomoučněnou plochu a zpracujte do kompaktního těsta.  Hotové těsto zabalte a dejte na...

Čtěte více
27. 08. 2019 | Recepty

Letní smetanové řezy

Letní smetanové řezy

Recept na letní smetanovo-okurkové řezy Kitl Máte rádi sladké, ale ne těžké dezerty? Recept Kitl na smetanové řezy je klasický recept na dezert s letní lehounce okurkovou příchutí. Vyzkoušejte! Ingredience na korpus: 4 vejce 1 dcl oleje 20 dkg cukru krupice 20 dkg polohrubé mouky 1 dcl mléka prášek do pečiva Ingredience na krém: 1x (200 g) šlehačka na šlehání 2x (400 g) zakysané smetany 5 lžiček vanilkového cukru Ingredience na...

Čtěte více
20. 08. 2019 | Recepty

Malinové nanuky Kitl

Malinové nanuky Kitl

Nanuky a zmrzliny k létu neodmyslitelně patří. Proto jsme pro Vás připravili opravdu rychlý a jednoduchý recept na výborné malinové nanuky, které si doma připravíte během několika minut. Co budete potřebovat na výrobu 3-4 nanuků? Podívejte se na náš recept. Recept na Malinové nanuky Kitl Ingredience: zakysaná smetana  2 panáky Malinového Syrobu Kitl několik čerstvých malin  Postup: V misce smíchejte zakysanou smetanu s malinovým sirupem Kitl. Přidejte...

Čtěte více
13. 08. 2019 | Recepty

Kitl Grepový koktejl s Aperolem

Kitl Grepový koktejl s Aperolem

Recept na grepový koktejl Kitl s Aperolem Ingredience: 2 panáky Aperolu 0,5 panáku  Kitl Syrob Grapefruit 2 panáky vychlazené sody  led citron a případně i čerstvý zázvor na dochucení plátky grapefruitu na ozdobení Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijte 2 panáky Aperolu. Přidejte panáka Grepového sirupu Kitl. Vše zalijte perlivou vodou. Na ozdobení a dochucení přidejte plátek čerstvého zázvoru a citrónu. Kitl Grapefruitový...

Čtěte více
23. 07. 2019 | Recepty

Višňový koktejl Kitl

Višňový koktejl Kitl

Recept na osvěžující višňový koktejl s rumem od Kitl Tento recept je opravdu snadný na přípravu, ale osvěží a na oslavách nebo při večerním grilování se jistě osvědčí. Ingredience: Višňový Syrob Kitl Tmavý rum Vychlazená soda Led Limety Čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice nalijte višňový sirup Kitl (ideální ředit 1:10) a přidejte velkého panáka kvalitního tmavého rumu. Přidejte led a vše zalijte vychlazenou sodou. Opatrně...

Čtěte více
18. 07. 2019 | Recepty

Okurkový koktejl s kefírem

Okurkový koktejl s kefírem

Recept na okurkový koktejl s kefírem Tento recept je oblíbený hlavně u milovníků zeleniny, kefíru a neslazených nápojů. Vyzkoušejte ho také. Jeho chuť je opravdu unikátní. Ingredience: 1/2 litru kefíru Okurkový BIO Syrob Kitl sůl kopr Postup: Do půllitrové sklenice dáte Okurkový BIO Syrob Kitl (v poměru 1:10) a zalijete kefírem. Osolíte a podle chuti přidáte nasekanou koprovou nať a vše dobře promícháte. Chuť tohoto koktejlu je opravdu specifická...

Čtěte více
15. 07. 2019 | Recepty

Okurkoví gumoví medvídci Kitl

Okurkoví gumoví medvídci Kitl

Recept na Okurkové gumové medvídky Ingredience: 50 ml Okurkového BIO Syrobu Kitl 180 ml vody 10 g (1/2 balíčku) želatiny Postup: Želatinu (uděláte lépe, když použiteje lahodnou želatinu na vaječnou tlačenku - lépe želíruje) nasypte do odměřeného množství vody s okurkovým  sirupem a nechte 10 minut nabobtnat. Poté zahřejte do úplného rozpuštění želatiny asi na 80˚C, ale nevařte. Pomocí kapátka naplňte formičku na medvídky (nebo jiné tvary) a dejte pořádně...

Čtěte více
15. 07. 2019 | Recepty

Okurkové TINI

Okurkové TINI

Recept na koktejl Okurkové TINI Ingredience: 0,02 Finlandia vodky 0,02 Martiny Dry 0,01 citrónové šťávy 0,01 Okurkového BIO Syrobu Kitl Postup přípravy: 1. Do shakeru (nebo míchací sklenice) dáme led. Nalijeme Okurkový Syrob Kitl, šťávu z citrónu, vodku a Martiny. Všechny ingredience spolu protřepeme. V případě, že nemáme shaker, dobře promícháme. 2. Tento koktejl se s ledem pouze míchá, ale podává se bez něj. Tedy smíchané ingredience nalijeme do...

Čtěte více
20. 06. 2019 | Recepty

Mátový cheesecake Mojito

Mátový cheesecake Mojito

Recept na mátový cheesecake Mojito od Kitla Vyzkoušejte lehký osvěžující mátový cheesecake od Kitl. Své přátele, děti i příbuzné zaručeně potěšíte ;) Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 250 g Mascarpone 500 g tvarohu (z vaničky) 2x Smetany ke šlehání (33 %)   3 limetky Kitl Syrob Mátový 1 želatinový ztužovač za studena  Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich...

Čtěte více
18. 06. 2019 | Recepty

Okurková zmrzlina Kitl

Okurková zmrzlina Kitl

Recept na osvěžující okurkovou zmrzlinu Připravte doma sobě nebo dětem jedinečnou okurkovou zmrzlinu. Ať už ji dáte do tvořítek na nanuky nebo ji necháte v kelímku a budete podávat jako kopečky zmrzliny, určitě nebudete litovat. Tento recept na okurkové nanuky vám zaručeně pomůže k letnímu osvěžení. Ingredience: Okurkový BIO sirup Kitl Vaječné bílky Voda Postup: Okurkový BIO Syrob Kitl smíchejte s vodou v poměru 1:8 Z vaječných bílků vyšlehejte tuhý...

Čtěte více
28. 05. 2019 | Recepty

Božský koktejl G.O.T.

Božský koktejl G.O.T.

Recept na okurkový koktejl G.O.T.  Tento originální koktejl s přímo božským názvem G.O.T. vykouzlíte během chvilky. Pomůže Vám v tom novinka Kitl - Okurkový sirup vyrobený z BIO okurek. Ingredience: Kvalitní vychlazený Gin Okurkový Bio sirup Kitl Vychlazený Tonic Led Plátky Bio okurky Plátky citrónu Postup: Ve sklenici smíchejte vychlazený kvalitní Gin s Okurkovým sirupem. Přidejte vychlazený Tonic a led. (Jestliže máte rádi svěží, méně sladké...

Čtěte více
27. 05. 2019 | Recepty

Okurkové Virgin Mojito

Okurkové Virgin Mojito

Recept na osvěžující Okurkové Virgin Mojito od Kitl Ingredience: Kitl Syrob Okurka BIO Limety Led Čerstvá máta Vychlazená soda Postup: Na dvě vysoké servírovací sklenice podrťte čerstvou mátu s limetkou. Přidejte led a zalijte ho Okurkovým Syrobem. Vše zalijte vychlazenou sodou. Výsledný nápoj ozdobte čerstvou mátou a limetou.   Okurkový BIO Syrob Kitl objednávejte zde.

Čtěte více
27. 05. 2019 | Recepty

Okurková Biolimonáda Kitl

Okurková Biolimonáda Kitl

Recept na okurkovou limonádu Kitl Ingredience: Okurkový BIO Syrob Kitl Plátky čerstvé BIO okurky Vychlazená soda Led Příprava: Do servírovací sklednice nalijte okurkový sirup Kitl (v poměru 1:10). Přidejte led a několik plátků okurky. Vše zalijte vychlazenou kvalitní sodou. Servírujte ozdobené plátky okurky.   Okurkový BIO Syrob Kitl  objednávejte zde.

Čtěte více
11. 05. 2019 | Recepty

Malinové cupcakes s mascarpone

Malinové cupcakes s mascarpone

Recept na malinové cupcakes Kitl s mascarpone krémem Ingredience těsto: 1 hrnek cukr krupice 2,5 hrnku polohrubé mouky 0,5 hrnku slunečnicového oleje 0,5 hrnku mléka 1 prášek do pečiva 3 vejce Postup těsto: Všechny ingredience smíchejte ve velké míse šlehacím mixérem. Těsto nechte chviličku odpočinout. Formu na muffiny vyložte jednotlivými papírovými formičkami na cupcakes. Každou formičku vyplňte zhruba do 2/3. Cupcakes pečte v troubě na 220...

Čtěte více
07. 05. 2019 | Recepty

Osvěžující domácí malinová limonáda

Osvěžující domácí malinová limonáda

Recept na osvěžující domací malinovou limonádu Ingredience: Kitl Syrob Malinový soda mražené nebo čerstvé maliny led čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice dejte led, několik snítek máty a maliny. Přidejte Malinový Syrob Kitl v poměru 1:10 a vychlazenou sodu. Na ozdobení přidejte lísteček máty. Za recept děkujeme paní Tereze Hozákové. Kitl Malinový Syrob  objednávejte  zde .

Čtěte více
30. 04. 2019 | Recepty

Malinový cheesecake Kitl

Malinový cheesecake Kitl

Recept na malinový cheesecake Kitl Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 500 g Mascarpone 250 g tvarohu (z vaničky) 400 g smetany ke šlehání (33 %) cca 1 hrnek malin (čerstvé nebo zmražené)  1 želatinový ztužovač za studena  2-4 lžíce Malinového Syrobu Kitl Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich přidáme změklé máslo a ještě jednou rozmixujeme, aby se sušenky s...

Čtěte více
09. 04. 2019 | Recepty

Osvěžující bezový dezert

Osvěžující bezový dezert

Osvěžující bezový dezert Kitl Ingredience: Smetana ke šlehání Bezový Syrob Kitl Vanilková zmrzlina Ovoce (jahody, borůvky, maliny) Čerstvá máta Postup: Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé šlehačky. Do ušlehané šlehačky na závěr přidejte bezový sirup a zlehka promíchejte. Do široké servírovací sklenice dejte na dno vanilkovou zmrzlinu. Poté přidejte čerstvé ovoce a šlehačku. Dezert ozdobíte snítky čerstvé máty a případně několika kousky...

Čtěte více
Zobrazit další