Navigace
Recepty / 4
Recepty z:
![Recepty z Kitl Syrob Zázvorový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-zazvorovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Růžový květ 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-ruzovy-kvet-500-ml.jpg)
![Recepty z Horký Kitl Jablko se skořicí 500 ml](/resizer/60x80x0/2309/horky-kitl-syrob-jabklo-se-skorici-500-ml-web.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Bezový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-bezovy-kvet-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Maracuja 500 ml](/resizer/60x80x0/2404/lahev-500-ml-kitl-syrob-maracuja-bez-limitky_1712040461.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Malinový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-malinovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Jahodový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-jahodovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Višňový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-visnovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Citron 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-citron-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Pomeranč 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-pomeranc-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Grapefruit 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-grapefruit-jpg_1642674684.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Černý rybíz 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-cerny-rybiz-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Mátový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-matovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Smrkáček Bio 250 ml](/resizer/60x80x0/1802/smrkacek-bio.png)
![Recepty z Kitl Syrob Okurka Bio 500 ml](/resizer/60x80x0/2309/kitl-syrob-okurka-bio-500-ml-web_1694587919.jpg)
Okurková Biolimonáda Kitl
![Okurková Biolimonáda Kitl](/resizer/353x235x1/1905/okurkova-bio-limonada-kitl.jpg)
Ingredience: Okurkový BIO Syrob Kitl Plátky čerstvé BIO okurky Vychlazená soda Led Příprava: Do servírovací sklednice nalijte okurkový sirup Kitl (v poměru 1:10). Přidejte led a několik plátků okurky. Vše zalijte vychlazenou kvalitní sodou. Servírujte ozdobené plátky okurky. Kitl Syrob Okurkový BIO objednávejte zde
Čtěte víceMalinové cupcakes s mascarpone
![Malinové cupcakes s mascarpone](/resizer/353x235x1/1905/malinove-cupcakes-laska.jpg)
Ingredience těsto: 1 hrnek cukr krupice 2,5 hrnku polohrubé mouky 0,5 hrnku slunečnicového oleje 0,5 hrnku mléka 1 prášek do pečiva 3 vejce Postup těsto: Všechny ingredience smíchejte ve velké míse šlehacím mixérem. Těsto nechte chviličku odpočinout. Formu na muffiny vyložte jednotlivými papírovými formičkami na cupcakes. Každou formičku vyplňte zhruba do 2/3. Cupcakes pečte v troubě na 220 stupnů na horní i dolní ohřev dokud nejsou krásně zlatavé....
Čtěte víceOsvěžující domácí malinová limonáda
![Osvěžující domácí malinová limonáda](/resizer/353x235x1/1905/malinova-limonada-3.jpg)
Ingredience: Kitl Syrob Malinový soda mražené nebo čerstvé maliny led čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice dejte led, několik snítek máty a maliny. Přidejte Malinový Syrob Kitl v poměru 1:10 a vychlazenou sodu. Na ozdobení přidejte lísteček máty. Za recept děkujeme paní Tereze Hozákové. Kitl Syrob Malinový objednávejte zde
Čtěte víceMalinový cheesecake Kitl
![Malinový cheesecake Kitl](/resizer/353x235x1/1904/malinovy-cheesecake-2.jpg)
Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 500 g Mascarpone 250 g tvarohu (z vaničky) 400 g smetany ke šlehání (33 %) cca 1 hrnek malin (čerstvé nebo zmražené) 1 želatinový ztužovač za studena 2-4 lžíce Malinového Syrobu Kitl Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich přidáme změklé máslo a ještě jednou rozmixujeme, aby se sušenky s máslem propojily. Na dno dortové formy...
Čtěte víceOsvěžující bezový dezert
![Osvěžující bezový dezert](/resizer/353x235x1/1904/bezovy-dezert-2.jpg)
Ingredience: Smetana ke šlehání Bezový Syrob Kitl Vanilková zmrzlina Ovoce (jahody, borůvky, maliny) Čerstvá máta Postup: Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé šlehačky. Do ušlehané šlehačky na závěr přidejte bezový sirup a zlehka promíchejte. Do široké servírovací sklenice dejte na dno vanilkovou zmrzlinu. Poté přidejte čerstvé ovoce a šlehačku. Dezert ozdobíte snítky čerstvé máty a případně několika kousky ovoce. Kitl Syrob Bezový...
Čtěte víceZázvorový koktejl Kitl
![Zázvorový koktejl Kitl](/resizer/353x235x1/1903/zazvor-kitl-bacardi-6.jpg)
Ingredience: Zázvorový sirup Kitl Vychlazená soda Bacardi Black Led Na ozdobení: máta, plátky zázvoru, plátky limety Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijte zázvorový sirup Kitl (ideální ředit v poměru 1:10). Přidejte led a zalijte vychlazenou sodou. Na závěr přidejte panáka Bacardi Black. Ozdobte mátou a několika plátky zázvoru a limety. Za recept děkujeme pražské Restauraci LokalBlok . Syrob Kitl Zázvorový...
Čtěte víceValentýnský višňový trifle
![Valentýnský višňový trifle](/resizer/353x235x1/1902/visnovy-trifle-kitl.jpg)
Oblíbený britský trifle je skvělý dezert z piškotů, krému, ovoce a šlehačky. Obvykle se dělá do velké nádoby, ze které se poté servírují jednotlivé porce na talířcích. Je až hříšně dobrý, a jistě s ním uděláte radost manželovi nebo příteli. Skvěle se hodí jako sladká tečka po romantické večeři. Ingredience (na cca 4 porce): 3 žloutky 250 ml smetany ke šlehání 2 malé lžičky rýžové mouky 20 + 20 g krupicového cukru 375 g (1 velký kelímek) zakysané smetany 350 g...
Čtěte víceOsvěžující višňová domácí limonáda Kitl
![Osvěžující višňová domácí limonáda Kitl](/resizer/353x235x1/1902/malinova-visnova-limonada-kitl.jpg)
Ingredience: Višňový Syrob Kitl Vychlazená soda Mražené nebo čerstvé višně Čerstvá máta Led Postup: Do servírovací sklenice dejte led, několik snítek máty a višně. Přidejte Višňový sirup Kitl v poměru 1:10 a vychlazenou sodu. Na ozdobení přidejte lísteček máty. Za recept a fotografie děkujeme paní Tereze Hozákové. Kitl Syrob Višňový koupíte zde.
Čtěte víceBezový cheesecake Kitl
![Bezový cheesecake Kitl](/resizer/353x235x1/1901/bezovy-cheesecake-1.jpg)
Ingredience na korpus: 350 g cerelních sušenek 100 g másla 20 g cukru krupice/sladidlo Ingredience na náplň: 4 vejce 2 PL citronové šťávy 900 g měkkého tvarohu 500 g zakysané smetany 100 ml bezového sirupu vanilkový lusk / vanilkové flavdrops Postup: Na výrobu korpusu nejdříve nadržíme sušenky. Ty poté spojíme máslem a cukrem. Takto vytvořenou hmotu natlačíme do dortové formy o průměru 20 cm. Náplň bezového cheesecaku vytvoříme tak,...
Čtěte víceHorký nápoj Kitl při rýmě a nachlazení
![Horký nápoj Kitl při rýmě a nachlazení](/resizer/353x235x1/1901/zazvorovy-smrkacek-kitl-2.jpg)
Tento recept na horký nápoj je skvělý pro milovníky černého bezu, vůně skořice a smrkového jehličí. A jestliže se zároveň ptáte, "Jak uvolnit ucpaný nos?", protože máte zároveň rýmu a jste tak trochu nachlazení – přidaný Smrkáček je pro tyto případy jako dělaný, protože ten nos uvolňuje. Ingredience: 1 litr vody 2 středně velká jablka 10 kusů hřebíčků 2 kusy celé skořice 1-2 lžíce Bezového sirupu Kitl 1-2 lžíce Smrkáčku BIO Postup: Nakrájejte...
Čtěte víceHorký zázvorový Smrkáček
![Horký zázvorový Smrkáček](/resizer/353x235x1/1901/horky-na-poj-kitl.png)
Tento recept na horký nápoj je skvělý pro milovníky zázvoru a vůně skořice s potřebou uvolnit si nos při rýmě a nachlazení. Určitě ho vyzkoušejte! Ingredience: 1 litr vody 2 středně velká jablka 10 ks hřebíčků 2 ks celé skořice 1-2 lžíce Zázvorového sirupu Kitl 1-2 lžíce Smrkáčku Postup: Nakrájejte dvě jablka na měsíčky a povařte je ve vodě spolu s hřebíčky a skořicí po dobu zhruba 5ti minut. Nechte lehce zchladnout. Do hrníčku (cca 250 ml)...
Čtěte víceHorký zázvor s pomerančem
![Horký zázvor s pomerančem](/resizer/353x235x1/1811/horky-zazvorovy-syrob-1.jpg)
Tento nápoj vás zaručeně zahřeje. Krásně voní po zázvoru a skořici. Příprava je opravdu rychlá a chutná svěle. Vyzkoušejte! Ingredience: 20 ml Kitl Syrob Zázvorový plátek pomeranče skořice (cca 2 cm skořice v celku) horká voda Postup: Do skleničky 0,2 litru vložíme skořici a pomeranč. Přidáme 20 ml zázvorového sirupu Kitl a vše zalijeme horkou vodou. Pozn.: Pro horké nápoje se Syroby Kitl ředí ideálně v poměru 1:8. Syrob Kitl Zázvorový...
Čtěte víceBacilový trojboj
![Bacilový trojboj](/resizer/353x235x1/1811/bacilovy-trojboj-kitl-2.jpg)
Podzim je jednoznačně také obdobím chřipek a nachlazení. Připravili jsme pro vás proto recept na horký nápoj, který vám zajisté prospěje. Recept "Bacilový trojboj" se zázvorem Ingredience: Kitl Syrob Zázvorový čerstvě natrhané květy černého bezu (mimo sezonu můžete použít bezový sirup ) plátky citronu a plátky čerstvého zázvoru Postup: Do hrníčku nebo sklenice na horké nápoje nalijte zázvorový sirup. Přidejte čerstvě natrhané květy černého bezu. V...
Čtěte víceMalinové smoothie s řepou
![Malinové smoothie s řepou](/resizer/353x235x1/1811/malinove-smoothie-recept_1541059045.jpg)
Podle tohoto receptu můžete smoothie připravovat nejen sobě, ale i vašim dětem, a to již od šesti měsíců věku. (Mimochodem, recept na toto smoothie lze pro jeho opravdu výraznou barvu velmi dobře využít třeba jako „nápoj upírů“ na halloweenskou party vašich dětí.) Ingredience: 1 banán 150 g červené řepy 1 větší jablko 80 ml Malinového Syrobu Kitl (dva panáky) 200 ml vody (pět panáků) Postup: Doporučujeme řepu nejdříve uvařit, případně upéct v alobalu v...
Čtěte víceZázvorové špaldové sušenky Kitl
![Zázvorové špaldové sušenky Kitl](/resizer/353x235x1/1810/zazvorove-spaldove-susenky-kitl.jpg)
Ingredience: 150 g špaldové mouky 100 g celozrnné špaldové mouky 1 vejce 40 g čokolády s min. 70 % kakaa 2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru 1 lžička prášku do pečiva 70 g kokosového oleje 5 lžic Kitl Syrob Zázvorový 2 lžičky sušených levandulových květů Postup: V hrnci pozvolna rozpustíme kokosový olej, poté přidáme Zázvorový Syrob. Vše promícháme a necháme vychladnout. Do prosáté mouky vsypeme prášek do pečiva, zázvor, levandulové...
Čtěte víceJablkový čaj s cibulí a Smrkáčkem
![Jablkový čaj s cibulí a Smrkáčkem](/resizer/353x235x1/1810/mama-v-kuchyni-1.jpg)
Ingredience: Jedno velké jablko Jedna velká cibule 1 litr vody Jedna lžíce sušené majoránky nebo 3 snítky čerstvé Kitl Smrkáček BIO Postup: Oloupete cibuli a nakrájíte ji na plátky. Jablko rovněž nakrájíte na plátky a spolu s cibulí vložíte do hrnce. Přidáte vodu a majoránku. Přivedete k varu. Jakmile se voda vaří, hrnec odstavíte a vše necháte společně min. 10 minut louhovat. Jestliže už není čaj horký a lze jej pít, oslaďte ho Kitl Smrkáčkem a podávejte....
Čtěte víceKoktejl Cherry passion
![Koktejl Cherry passion](/resizer/353x235x1/1809/visen.jpg)
Ingredience: 1 díl vodky 4 díly sody 0,5 dílu Višňového sirupu Kitl pár kapek citrónu kostky ledu na ozdobení višně nebo třešně Postup: Do servírovací sklenice dáte led, přelijete sodou, vodkou a zakapete citronem. Pomalu přilijete višňový sirup. Na závěr ozdobíte višní. Kitl Syrob Višňový koupíte zde.
Čtěte víceDomácí limonáda z černého rybízu
![Domácí limonáda z černého rybízu](/resizer/353x235x1/1808/cerny-rybiz-limonada.jpg)
Ingredience: Kitl Syrob Černý rybíz vychlazená soda led kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice s ledem nalijeme černorybízový sirup Kitl. Přidáme kuličky černého rybízu a dolijeme sodou. (Ideální je ředit sirup v poměru 1:10.) Vše opatrně promícháme a můžeme podávat. Kitl Syrob Černý rybíz koupíte zde.
Čtěte víceSummer pleasure koktejl
![Summer pleasure koktejl](/resizer/353x235x1/1807/cerny-rybiz-gin-tonic-5.jpg)
Ingredience: 1 malý panák Kitl Syrob Černý rybíz 1 malý panák kvalitního Ginu Tonic ledové kostky kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice dejte led, přelijte ho černorybízovým sirupem Kitl a ginem. Zbytek sklenice naplňte vychlazeným tonicem. Na ozdobení použijte několik kuliček černého rybízu. Kitl Syrob Černý rybíz koupíte zde.
Čtěte víceDomácí mátovo-malinové smoothie
![Domácí mátovo-malinové smoothie](/resizer/353x235x1/1807/matovo-malinove-smoothie-2.jpg)
Ingredience: 150 g čerstvých nebo mražených malin 200 ml mléka 1 banán 1 malý panák Mátového sirupu Kitl Postup: Všechny suroviny spolu dohladka rozmixujte. Pro zředění přilijte trochu vody nebo mléka. Ozdobte několika malinami a lístečky máty. Kitl Syrob Mátový objednávejte zde.
Čtěte více