Doprava zdarma nad 1 800 KčVše čerstvé a skladem

Kitl Syrob Višňový 500 ml

Kitl Syrob Višňový 500 ml

Výborný hustý sirup vyrobený z višňové šťávy a višňové dužniny. Obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Je skvělý pro přípravu domácích limonád, koktejlů ale i horkých nápojů.

Se sodovkou a ledem, ozdobený plátkem pomeranče z něho vytvoříte osvěžující domácí limonádu. Zalijte jej horkou vodou, dochuťte hřebíčkem a skořicí a získáte chutný horký nápoj. Višňový desert vykouzlíte smícháním višňového Syrobu se zakysanou smetanou nebo bílým jogurtem, dozdobte lístečkem máty.

Kategorie: Kitl Syrob
SKLADEM
139,90 Kč
279,80 Kč / 1 l

Popis

Kitl Syrob Višňový 500 ml

Výborný hustý sirup vyrobený z višňové šťávy a višňové dužniny. Obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Vyrábí se za studena, aby si zachoval co nejvíce vitamínů a minerálů. Je skvělý pro přípravu domácích limonád, koktejlů ale i horkých nápojů.

Složení: cukr, višňový koncentrát (Prunus cerasus L., 12,5 %), višňová dužnina (Prunus cerasus L., 11,5 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, přírodní aroma.

Dávkování: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.

Výrobek obsahuje ve 100ml: energetická hodnota 1411 kJ/332 kcal, tuky < 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 83 g, z toho cukry 83 g, bílkoviny < 0,5 g, sůl < 0,01 g.

Recyklujte naše lahve. Stačí je tak, jak jsou hodit do kontejneru na barevné sklo. Podle vyjádření sklárny opravdu není nutné z lahve odstraňovat ani papírovou etiketu, ani víčko. S obalem si bez potíží poradí.

Více o tom, jak recyklovat naše Kitl lahve se dozvíte v článku v sekci Magazín.

Recepty pro Kitl Syrob Višňový najdete v sekci Recepty.

Recepty z Kitl Syrob Višňový 500 ml

Kitl Tequila Sunrise

Kitl Tequila Sunrise

Ingredience: 0,04 l Tequily (1 velký panák) 0,04 l  Kitl Syrob Višňový  (1 velký panák) 0,08 l vychlazené vody (2 velké panáky) Pomerančový jujce Plátek pomeranče na ozdobení Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijeme panáka tequilly a přidáme pomerančový džus. Do jiné míchací sklenice dáme panáka Višňového Syrobu Kitl a dva panáky vody, které společně promícháme. Takto zředěný sirup opatrně naléváme po okraji skla do servírovací sklenice. (Takto...

Čtěte více

Višňový vánoční punč Kitl

Višňový vánoční punč Kitl

Máme tu zimní čas, a tak jsme pro vás připravili výborný višňový punč, který Vás zaručeně zahřeje. V receptu najdete variantu jak pro dospělé, tak i na dětský višňový punč. Ingredience (na zhruba 5 hrníčků): 500 ml ovocného čaje (malinový, brusinkový nebo třeba jahodový) 1 hrst brusinek (sušených) 1 hrst švestek (sušených) 1 hrst višní (mražených nebo čerstvých, případně i kompotovaných) 1 celá skořice 2-3 hvězdičky badyánu 2 velké panáky Kitl Syrob Višňový...

Čtěte více

Lívanečky Kitl

Lívanečky Kitl

Ingredience: 1 lžíce kvalitního rumu 500 ml mléka 2 vejce 1 lžíce cukru krupice ¼ lžičky soli 300 g polohrubé mouky ½ balíčku prášku do pečiva Višňový Syrob Kitl Čerstvé ovoce (višně, případně maliny, jahody, borůvky) Postup: Polohrubou mouku smícháme s práškem do pečiva, solí a cukrem. Pak do sypké směsi přidáme vše ostatní (pouze žloutky!, rum a vlažné mléko). Vše umixujeme. Poté z bílků vyšleháme sníh a pomalu ho vmícháme do směsi....

Čtěte více

Horká višeň s vínem

Horká višeň s vínem

Zahřejte se horkým višňovým nápojem s bílým vínem. Krásně voní, skvěle chutná a zahřeje vás na těle i duši. Recept na horkou višeň prostě musíte vyzkoušet. Ingredience: 1 panák Višňového Syrobu Kitl skořice celá hřebíček 1 panák kvalitního suchého bílého vína horká voda Postup: Do sklenice nalijte panáka višňového sirupu Kitl . Přidejte celou skořici a zhruba tři kousky hřebíčku. Dolijte horkou vodou a promíchejte. Na závěr přilejte panáka...

Čtěte více

Višňová snídaně s chia semínky

Višňová snídaně s chia semínky

Ingredience: Kitl Syrob Višňový Bílý jogurt Chia semínka čerstvé jahody Postup: Do široké skleničky dejte na dno Kitl Syrob Višňový na ochucení. Poté dejte několik velkých lžic bílého jogurtu. Další vrstvu tvoří několik lžic bílého jogurtu smíchaného s chia semínky. Na závěr dejte čerstvé nakrájené jahody. Kitl Syrob Višňový koupíte zde.  

Čtěte více

Horký višňový nápoj s Griotkou od Kitl

Horký višňový nápoj s Griotkou od Kitl

Recept na horký višňový nápoj Kitl s griotkou Ingredience: Kitl Syrob Višňový griotka horká voda limetka Postup přípravy: Višňový sirup Kitl zalijeme horkou vodu v poměru 1:8. Nakonec přidáme velkého panáka griotky. Na dozdobení použijeme limetku. Horká višeň s griotkou je alkoholický nápoj, který jistě uvítáte v zimě na horách. Zahřeje a skvěle chutná. Příprava je opravdu velmi jednoduchá. S použitím Kitl Syrob Višňový získáte úžasný nápoj během...

Čtěte více

Koktejl Cherry passion

Koktejl Cherry passion

Ingredience: 1 díl vodky 4 díly sody 0,5 dílu Višňového sirupu Kitl pár kapek citrónu kostky ledu na ozdobení višně nebo třešně Postup: Do servírovací sklenice dáte led, přelijete sodou, vodkou a zakapete citronem. Pomalu přilijete višňový sirup. Na závěr ozdobíte višní. Kitl Syrob Višňový koupíte zde.    

Čtěte více

Višňová limonáda Kitl

Višňová limonáda Kitl

Recept na višňovou domácí limonádu Kitl Ingredience: Kitl Syrob Višňový soda čerstvá máta limetka Postup přípravy: Do skleničky s ledem nalijeme višňový sirup Kitl, přidáme mátu a dolijeme sodou. Vše opatrně promícháme a jako dekoraci můžeme použít měsíček limetky. Ideální je ředit višňový sirup v poměru 1:10. Višňová limonáda Kitl je jednoduchý osvěžující nápoj, který vás potěší kterýkoliv den v roce. Nechte se inspirovat a vytvořte si snadno a...

Čtěte více

Osvěžující višňová domácí limonáda Kitl

Osvěžující višňová domácí limonáda Kitl

Ingredience: Višňový Syrob Kitl Vychlazená soda Mražené nebo čerstvé višně Čerstvá máta Led Postup: Do servírovací sklenice dejte led, několik snítek máty a višně. Přidejte Višňový sirup Kitl v poměru 1:10 a vychlazenou sodu. Na ozdobení přidejte lísteček máty. Za recept a fotografie děkujeme paní Tereze Hozákové. Kitl Syrob Višňový koupíte zde.  

Čtěte více

Višňové palačinky Kitl

Višňové palačinky Kitl

Jednoduchý recept na palačinky, kdy Vám doba přípravy zabere maximálně 1 hodinu.  Doba přípravy: 10 minut příprava těsta 30 minut odležení těsta 5 minut příprava náplně (během odležení) 20 minut smažení a plnění palačinek Ingredience (na 10 kusů palačinek):  Na těsto: 500 ml mléka 180 g hladké mouky 20 g vanilkového cukru 2 vejce 5 ml rumu 1 lžíce citrónové kůry špetka soli Na něco dovnitř: 250 g tučného tvarohu 20 g...

Čtěte více

Valentýnský višňový trifle

Valentýnský višňový trifle

Oblíbený britský trifle je skvělý dezert z piškotů, krému, ovoce a šlehačky. Obvykle se dělá do velké nádoby, ze které se poté servírují jednotlivé porce na talířcích. Je až hříšně dobrý, a jistě s ním uděláte radost manželovi nebo příteli. Skvěle se hodí jako sladká tečka po romantické večeři. Ingredience (na cca 4 porce): 3 žloutky  250 ml smetany ke šlehání   2 malé lžičky rýžové mouky  20 + 20 g krupicového cukru  375 g (1 velký kelímek) zakysané smetany  350 g...

Čtěte více

Višňový Eton Mess

Višňový Eton Mess

Ingredience n a pusinky: 115 g cukru krupice 2 bílky ocet špetku soli Na višně: 2 dcl  Kitl Syrob Višňový 250 g mražených odpeckovaných višní 50 ml kvalitního koňaku Na šlehačku: 250 ml smetany ke šlehání několik kapek vanilkového extraktu Postup: Důkladně odmastíme mísu, ve které budeme šlehat bílky (například papírovou utěrkou lehce navlhčenou octem). Bílky se špetkou soli dáme do mísy a začneme šlehat na střední stupeň....

Čtěte více

Višňový koktejl Kitl

Višňový koktejl Kitl

Recept na osvěžující višňový koktejl s rumem od Kitl Tento recept je opravdu snadný na přípravu, ale osvěží a na oslavách nebo při večerním grilování se jistě osvědčí. Ingredience: Višňový Syrob Kitl Tmavý rum Vychlazená soda Led Limety Čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice nalijte višňový sirup Kitl (ideální ředit 1:10) a přidejte velkého panáka kvalitního tmavého rumu. Přidejte led a vše zalijte vychlazenou sodou. Opatrně...

Čtěte více