Navigace
Recepty / 4
Recepty z:






Višňový koktejl Kitl

Recept na osvěžující višňový koktejl s rumem od Kitl Tento recept je opravdu snadný na přípravu, ale osvěží a na oslavách nebo při večerním grilování se jistě osvědčí. Ingredience: Višňový Syrob Kitl Tmavý rum Vychlazená soda Led Limety Čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice nalijte višňový sirup Kitl (ideální ředit 1:10) a přidejte velkého panáka kvalitního tmavého rumu. Přidejte led a vše zalijte vychlazenou sodou. Opatrně...
Čtěte víceOkurkový koktejl s kefírem

Tento recept je oblíbený hlavně u milovníků zeleniny, kefíru a neslazených nápojů. Vyzkoušejte ho také. Jeho chuť je opravdu unikátní. Ingredience: 1/2 litru kefíru Okurkový BIO Syrob Kitl sůl kopr Postup: Do půllitrové sklenice dáte Okurkový BIO Syrob Kitl (v poměru 1:10) a zalijete kefírem. Osolíte a podle chuti přidáte nasekanou koprovou nať a vše dobře promícháte. Chuť tohoto koktejlu je opravdu specifická – chutná trochu jako osvěžující okurkový...
Čtěte víceOkurkoví gumoví medvídci Kitl
Ingredience: 50 ml Okurkového BIO Syrobu Kitl 180 ml vody 10 g (1/2 balíčku) želatiny Postup: Želatinu (uděláte lépe, když použiteje lahodnou želatinu na vaječnou tlačenku - lépe želíruje) nasypte do odměřeného množství vody s okurkovým sirupem a nechte 10 minut nabobtnat. Poté zahřejte do úplného rozpuštění želatiny asi na 80˚C, ale nevařte. Pomocí kapátka naplňte formičku na medvídky (nebo jiné tvary) a dejte pořádně vychladit a ztuhnout. Ideálně do...
Čtěte víceOkurkové TINI

Ingredience: 0,02 Finlandia vodky 0,02 Martiny Dry 0,01 citrónové šťávy 0,01 Okurkového BIO Syrobu Kitl Postup přípravy: Do shakeru (nebo míchací sklenice) dáme led. Nalijeme Okurkový Syrob Kitl, šťávu z citrónu, vodku a Martiny. Všechny ingredience spolu protřepeme. V případě, že nemáme shaker, dobře promícháme. Tento koktejl se s ledem pouze míchá, ale podává se bez něj. Tedy smíchané ingredience nalijeme do vychlazené vysoké sklenice přes sítko a...
Čtěte víceMátový cheesecake Mojito

Vyzkoušejte lehký osvěžující mátový cheesecake od Kitl. Své přátele, děti i příbuzné zaručeně potěšíte ;) Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 250 g Mascarpone 500 g tvarohu (z vaničky) 2x Smetany ke šlehání (33 %) 3 limetky Kitl Syrob Mátový 1 želatinový ztužovač za studena Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich přidáme změklé máslo a ještě jednou...
Čtěte víceOkurková zmrzlina Kitl

Připravte doma sobě nebo dětem jedinečnou okurkovou zmrzlinu. Ať už ji dáte do tvořítek na nanuky nebo ji necháte v kelímku a budete podávat jako kopečky zmrzliny, určitě nebudete litovat. Tento recept na okurkové nanuky vám zaručeně pomůže k letnímu osvěžení. Ingredience: Okurkový BIO sirup Kitl Vaječné bílky Voda Postup: Okurkový BIO Syrob Kitl smíchejte s vodou v poměru 1:8 Z vaječných bílků vyšlehejte tuhý sníh. Okurkový sirup s vodou promíchejte se...
Čtěte víceBožský koktejl G.O.T.

Tento originální koktejl s přímo božským názvem G.O.T. vykouzlíte během chvilky. Pomůže Vám v tom novinka Kitl - Okurkový sirup vyrobený z BIO okurek. Ingredience: Kvalitní vychlazený Gin Okurkový Bio sirup Kitl Vychlazený Tonic Led Plátky Bio okurky Plátky citrónu Postup: Ve sklenici smíchejte vychlazený kvalitní Gin s Okurkovým sirupem. Přidejte vychlazený Tonic a led. (Jestliže máte rádi svěží, méně sladké nápoje, přidejte případně i...
Čtěte víceOkurkové Virgin Mojito

Ingredience: Kitl Syrob Okurka BIO Limety Led Čerstvá máta Vychlazená soda Postup: Na dvě vysoké servírovací sklenice podrťte čerstvou mátu s limetkou. Přidejte led a zalijte ho Okurkovým Syrobem. Vše zalijte vychlazenou sodou. Výsledný nápoj ozdobte čerstvou mátou a limetou. Kitl Syrob Okurkový BIO objednávejte zde
Čtěte víceOkurková Biolimonáda Kitl

Ingredience: Okurkový BIO Syrob Kitl Plátky čerstvé BIO okurky Vychlazená soda Led Příprava: Do servírovací sklednice nalijte okurkový sirup Kitl (v poměru 1:10). Přidejte led a několik plátků okurky. Vše zalijte vychlazenou kvalitní sodou. Servírujte ozdobené plátky okurky. Kitl Syrob Okurkový BIO objednávejte zde
Čtěte víceMalinové cupcakes s mascarpone

Ingredience těsto: 1 hrnek cukr krupice 2,5 hrnku polohrubé mouky 0,5 hrnku slunečnicového oleje 0,5 hrnku mléka 1 prášek do pečiva 3 vejce Postup těsto: Všechny ingredience smíchejte ve velké míse šlehacím mixérem. Těsto nechte chviličku odpočinout. Formu na muffiny vyložte jednotlivými papírovými formičkami na cupcakes. Každou formičku vyplňte zhruba do 2/3. Cupcakes pečte v troubě na 220 stupnů na horní i dolní ohřev dokud nejsou krásně zlatavé....
Čtěte víceOsvěžující domácí malinová limonáda

Ingredience: Kitl Syrob Malinový soda mražené nebo čerstvé maliny led čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice dejte led, několik snítek máty a maliny. Přidejte Malinový Syrob Kitl v poměru 1:10 a vychlazenou sodu. Na ozdobení přidejte lísteček máty. Za recept děkujeme paní Tereze Hozákové. Kitl Syrob Malinový objednávejte zde
Čtěte víceMalinový cheesecake Kitl

Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 500 g Mascarpone 250 g tvarohu (z vaničky) 400 g smetany ke šlehání (33 %) cca 1 hrnek malin (čerstvé nebo zmražené) 1 želatinový ztužovač za studena 2-4 lžíce Malinového Syrobu Kitl Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich přidáme změklé máslo a ještě jednou rozmixujeme, aby se sušenky s máslem propojily. Na dno dortové formy...
Čtěte víceOsvěžující bezový dezert

Ingredience: Smetana ke šlehání Bezový Syrob Kitl Vanilková zmrzlina Ovoce (jahody, borůvky, maliny) Čerstvá máta Postup: Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé šlehačky. Do ušlehané šlehačky na závěr přidejte bezový sirup a zlehka promíchejte. Do široké servírovací sklenice dejte na dno vanilkovou zmrzlinu. Poté přidejte čerstvé ovoce a šlehačku. Dezert ozdobíte snítky čerstvé máty a případně několika kousky ovoce. Kitl Syrob Bezový...
Čtěte víceZázvorový koktejl Kitl

Ingredience: Zázvorový sirup Kitl Vychlazená soda Bacardi Black Led Na ozdobení: máta, plátky zázvoru, plátky limety Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijte zázvorový sirup Kitl (ideální ředit v poměru 1:10). Přidejte led a zalijte vychlazenou sodou. Na závěr přidejte panáka Bacardi Black. Ozdobte mátou a několika plátky zázvoru a limety. Za recept děkujeme pražské Restauraci LokalBlok . Syrob Kitl Zázvorový...
Čtěte víceValentýnský višňový trifle

Oblíbený britský trifle je skvělý dezert z piškotů, krému, ovoce a šlehačky. Obvykle se dělá do velké nádoby, ze které se poté servírují jednotlivé porce na talířcích. Je až hříšně dobrý, a jistě s ním uděláte radost manželovi nebo příteli. Skvěle se hodí jako sladká tečka po romantické večeři. Ingredience (na cca 4 porce): 3 žloutky 250 ml smetany ke šlehání 2 malé lžičky rýžové mouky 20 + 20 g krupicového cukru 375 g (1 velký kelímek) zakysané smetany 350 g...
Čtěte víceOsvěžující višňová domácí limonáda Kitl

Ingredience: Višňový Syrob Kitl Vychlazená soda Mražené nebo čerstvé višně Čerstvá máta Led Postup: Do servírovací sklenice dejte led, několik snítek máty a višně. Přidejte Višňový sirup Kitl v poměru 1:10 a vychlazenou sodu. Na ozdobení přidejte lísteček máty. Za recept a fotografie děkujeme paní Tereze Hozákové. Kitl Syrob Višňový koupíte zde.
Čtěte víceBezový cheesecake Kitl

Ingredience na korpus: 350 g cerelních sušenek 100 g másla 20 g cukru krupice/sladidlo Ingredience na náplň: 4 vejce 2 PL citronové šťávy 900 g měkkého tvarohu 500 g zakysané smetany 100 ml bezového sirupu vanilkový lusk / vanilkové flavdrops Postup: Na výrobu korpusu nejdříve nadržíme sušenky. Ty poté spojíme máslem a cukrem. Takto vytvořenou hmotu natlačíme do dortové formy o průměru 20 cm. Náplň bezového cheesecaku vytvoříme tak,...
Čtěte víceHorký nápoj Kitl při rýmě a nachlazení

Tento recept na horký nápoj je skvělý pro milovníky černého bezu, vůně skořice a smrkového jehličí. A jestliže se zároveň ptáte, "Jak uvolnit ucpaný nos?", protože máte zároveň rýmu a jste tak trochu nachlazení – přidaný Smrkáček je pro tyto případy jako dělaný, protože ten nos uvolňuje. Ingredience: 1 litr vody 2 středně velká jablka 10 kusů hřebíčků 2 kusy celé skořice 1-2 lžíce Bezového sirupu Kitl 1-2 lžíce Smrkáčku BIO Postup: Nakrájejte...
Čtěte víceHorký zázvorový Smrkáček

Tento recept na horký nápoj je skvělý pro milovníky zázvoru a vůně skořice s potřebou uvolnit si nos při rýmě a nachlazení. Určitě ho vyzkoušejte! Ingredience: 1 litr vody 2 středně velká jablka 10 ks hřebíčků 2 ks celé skořice 1-2 lžíce Zázvorového sirupu Kitl 1-2 lžíce Smrkáčku Postup: Nakrájejte dvě jablka na měsíčky a povařte je ve vodě spolu s hřebíčky a skořicí po dobu zhruba 5ti minut. Nechte lehce zchladnout. Do hrníčku (cca 250 ml)...
Čtěte víceHorký zázvor s pomerančem

Tento nápoj vás zaručeně zahřeje. Krásně voní po zázvoru a skořici. Příprava je opravdu rychlá a chutná svěle. Vyzkoušejte! Ingredience: 20 ml Kitl Syrob Zázvorový plátek pomeranče skořice (cca 2 cm skořice v celku) horká voda Postup: Do skleničky 0,2 litru vložíme skořici a pomeranč. Přidáme 20 ml zázvorového sirupu Kitl a vše zalijeme horkou vodou. Pozn.: Pro horké nápoje se Syroby Kitl ředí ideálně v poměru 1:8. Syrob Kitl Zázvorový...
Čtěte více