Recepty / 8

27. 05. 2019 | Recepty

Okurková Biolimonáda Kitl

Okurková Biolimonáda Kitl

Ingredience: Okurkový BIO Syrob Kitl Plátky čerstvé BIO okurky Vychlazená soda Led Příprava: Do servírovací sklednice nalijte okurkový sirup Kitl (v poměru 1:10). Přidejte led a několik plátků okurky. Vše zalijte vychlazenou kvalitní sodou. Servírujte ozdobené plátky okurky.   Kitl Syrob Okurkový BIO objednávejte zde

Čtěte více
11. 05. 2019 | Recepty

Malinové cupcakes s mascarpone

Malinové cupcakes s mascarpone

Ingredience těsto: 1 hrnek cukr krupice 2,5 hrnku polohrubé mouky 0,5 hrnku slunečnicového oleje 0,5 hrnku mléka 1 prášek do pečiva 3 vejce Postup těsto: Všechny ingredience smíchejte ve velké míse šlehacím mixérem. Těsto nechte chviličku odpočinout. Formu na muffiny vyložte jednotlivými papírovými formičkami na cupcakes. Každou formičku vyplňte zhruba do 2/3. Cupcakes pečte v troubě na 220 stupnů na horní i dolní ohřev dokud nejsou krásně zlatavé....

Čtěte více
07. 05. 2019 | Recepty

Osvěžující domácí malinová limonáda

Osvěžující domácí malinová limonáda

Ingredience: Kitl Syrob Malinový soda mražené nebo čerstvé maliny led čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice dejte led, několik snítek máty a maliny. Přidejte Malinový Syrob Kitl v poměru 1:10 a vychlazenou sodu. Na ozdobení přidejte lísteček máty. Za recept děkujeme paní Tereze Hozákové. Kitl Syrob Malinový objednávejte zde

Čtěte více
30. 04. 2019 | Recepty

Malinový cheesecake Kitl

Malinový cheesecake Kitl

Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 500 g Mascarpone 250 g tvarohu (z vaničky) 400 g smetany ke šlehání (33 %) cca 1 hrnek malin (čerstvé nebo zmražené)  1 želatinový ztužovač za studena  2-4 lžíce Malinového Syrobu Kitl Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich přidáme změklé máslo a ještě jednou rozmixujeme, aby se sušenky s máslem propojily. Na dno dortové formy...

Čtěte více
09. 04. 2019 | Recepty

Osvěžující bezový dezert

Osvěžující bezový dezert

Ingredience: Smetana ke šlehání Bezový Syrob Kitl Vanilková zmrzlina Ovoce (jahody, borůvky, maliny) Čerstvá máta Postup: Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé šlehačky. Do ušlehané šlehačky na závěr přidejte bezový sirup a zlehka promíchejte. Do široké servírovací sklenice dejte na dno vanilkovou zmrzlinu. Poté přidejte čerstvé ovoce a šlehačku. Dezert ozdobíte snítky čerstvé máty a případně několika kousky ovoce.   Kitl Syrob Bezový...

Čtěte více
06. 03. 2019 | Recepty

Zázvorový koktejl Kitl

Zázvorový koktejl Kitl

Ingredience: Zázvorový sirup Kitl Vychlazená soda Bacardi Black Led Na ozdobení: máta, plátky zázvoru, plátky limety  Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijte zázvorový sirup Kitl (ideální ředit v poměru 1:10). Přidejte led a zalijte vychlazenou sodou. Na závěr přidejte panáka Bacardi Black. Ozdobte mátou a několika plátky zázvoru a limety. Za recept děkujeme pražské Restauraci LokalBlok .   Syrob Kitl Zázvorový...

Čtěte více
11. 02. 2019 | Recepty

Valentýnský višňový trifle

Valentýnský višňový trifle

Oblíbený britský trifle je skvělý dezert z piškotů, krému, ovoce a šlehačky. Obvykle se dělá do velké nádoby, ze které se poté servírují jednotlivé porce na talířcích. Je až hříšně dobrý, a jistě s ním uděláte radost manželovi nebo příteli. Skvěle se hodí jako sladká tečka po romantické večeři. Ingredience (na cca 4 porce): 3 žloutky  250 ml smetany ke šlehání   2 malé lžičky rýžové mouky  20 + 20 g krupicového cukru  375 g (1 velký kelímek) zakysané smetany  350 g...

Čtěte více
04. 02. 2019 | Recepty

Osvěžující višňová domácí limonáda Kitl

Osvěžující višňová domácí limonáda Kitl

Ingredience: Višňový Syrob Kitl Vychlazená soda Mražené nebo čerstvé višně Čerstvá máta Led Postup: Do servírovací sklenice dejte led, několik snítek máty a višně. Přidejte Višňový sirup Kitl v poměru 1:10 a vychlazenou sodu. Na ozdobení přidejte lísteček máty. Za recept a fotografie děkujeme paní Tereze Hozákové. Kitl Syrob Višňový koupíte zde.  

Čtěte více
17. 01. 2019 | Recepty

Bezový cheesecake Kitl

Bezový cheesecake Kitl

Ingredience na korpus: 350 g cerelních sušenek 100 g másla 20 g cukru krupice/sladidlo Ingredience na náplň: 4 vejce 2 PL citronové šťávy 900 g měkkého tvarohu 500 g zakysané smetany 100 ml bezového sirupu vanilkový lusk / vanilkové flavdrops Postup: Na výrobu korpusu nejdříve nadržíme sušenky. Ty poté spojíme máslem a cukrem. Takto vytvořenou hmotu natlačíme do dortové formy o průměru 20 cm. Náplň bezového cheesecaku vytvoříme tak,...

Čtěte více
03. 01. 2019 | Recepty

Horký nápoj Kitl při rýmě a nachlazení

Horký nápoj Kitl při rýmě a nachlazení

Tento recept na horký nápoj je skvělý pro milovníky černého bezu, vůně skořice a smrkového jehličí. A jestliže se zároveň ptáte, "Jak uvolnit ucpaný nos?", protože máte zároveň rýmu a jste tak trochu nachlazení – přidaný Smrkáček je pro tyto případy jako dělaný, protože ten nos uvolňuje. Ingredience: 1 litr vody 2 středně velká jablka 10 kusů hřebíčků 2 kusy celé skořice 1-2 lžíce Bezového sirupu Kitl 1-2 lžíce Smrkáčku BIO Postup: Nakrájejte...

Čtěte více
Zobrazit další