Recepty / 8

20. 06. 2019 | Recepty

Mátový cheesecake Mojito

Mátový cheesecake Mojito

Vyzkoušejte lehký osvěžující mátový cheesecake od Kitl. Své přátele, děti i příbuzné zaručeně potěšíte ;) Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 250 g Mascarpone 500 g tvarohu (z vaničky) 2x Smetany ke šlehání (33 %)   3 limetky Kitl Syrob Mátový 1 želatinový ztužovač za studena  Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich přidáme změklé máslo a ještě jednou...

Čtěte více
18. 06. 2019 | Recepty

Okurková zmrzlina Kitl

Okurková zmrzlina Kitl

Připravte doma sobě nebo dětem jedinečnou okurkovou zmrzlinu. Ať už ji dáte do tvořítek na nanuky nebo ji necháte v kelímku a budete podávat jako kopečky zmrzliny, určitě nebudete litovat. Tento recept na okurkové nanuky vám zaručeně pomůže k letnímu osvěžení. Ingredience: Okurkový BIO sirup Kitl Vaječné bílky Voda Postup: Okurkový BIO Syrob Kitl smíchejte s vodou v poměru 1:8 Z vaječných bílků vyšlehejte tuhý sníh. Okurkový sirup s vodou promíchejte se...

Čtěte více
28. 05. 2019 | Recepty

Božský koktejl G.O.T.

Božský koktejl G.O.T.

Tento originální koktejl s přímo božským názvem G.O.T. vykouzlíte během chvilky. Pomůže Vám v tom novinka Kitl - Okurkový sirup vyrobený z BIO okurek. Ingredience: Kvalitní vychlazený Gin Okurkový Bio sirup Kitl Vychlazený Tonic Led Plátky Bio okurky Plátky citrónu Postup: Ve sklenici smíchejte vychlazený kvalitní Gin s Okurkovým sirupem. Přidejte vychlazený Tonic a led. (Jestliže máte rádi svěží, méně sladké nápoje, přidejte případně i...

Čtěte více
27. 05. 2019 | Recepty

Okurková Biolimonáda Kitl

Okurková Biolimonáda Kitl

Ingredience: Okurkový BIO Syrob Kitl Plátky čerstvé BIO okurky Vychlazená soda Led Příprava: Do servírovací sklednice nalijte okurkový sirup Kitl (v poměru 1:10). Přidejte led a několik plátků okurky. Vše zalijte vychlazenou kvalitní sodou. Servírujte ozdobené plátky okurky.   Kitl Syrob Okurkový BIO objednávejte zde

Čtěte více
27. 05. 2019 | Recepty

Okurkové Virgin Mojito

Okurkové Virgin Mojito

Ingredience: Kitl Syrob Okurka BIO Limety Led Čerstvá máta Vychlazená soda Postup: Na dvě vysoké servírovací sklenice podrťte čerstvou mátu s limetkou. Přidejte led a zalijte ho Okurkovým Syrobem. Vše zalijte vychlazenou sodou. Výsledný nápoj ozdobte čerstvou mátou a limetou.   Kitl Syrob Okurkový BIO objednávejte zde

Čtěte více
11. 05. 2019 | Recepty

Malinové cupcakes s mascarpone

Malinové cupcakes s mascarpone

Ingredience těsto: 1 hrnek cukr krupice 2,5 hrnku polohrubé mouky 0,5 hrnku slunečnicového oleje 0,5 hrnku mléka 1 prášek do pečiva 3 vejce Postup těsto: Všechny ingredience smíchejte ve velké míse šlehacím mixérem. Těsto nechte chviličku odpočinout. Formu na muffiny vyložte jednotlivými papírovými formičkami na cupcakes. Každou formičku vyplňte zhruba do 2/3. Cupcakes pečte v troubě na 220 stupnů na horní i dolní ohřev dokud nejsou krásně zlatavé....

Čtěte více
07. 05. 2019 | Recepty

Osvěžující domácí malinová limonáda

Osvěžující domácí malinová limonáda

Ingredience: Kitl Syrob Malinový soda mražené nebo čerstvé maliny led čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice dejte led, několik snítek máty a maliny. Přidejte Malinový Syrob Kitl v poměru 1:10 a vychlazenou sodu. Na ozdobení přidejte lísteček máty. Za recept děkujeme paní Tereze Hozákové. Kitl Syrob Malinový objednávejte zde

Čtěte více
30. 04. 2019 | Recepty

Malinový cheesecake Kitl

Malinový cheesecake Kitl

Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 500 g Mascarpone 250 g tvarohu (z vaničky) 400 g smetany ke šlehání (33 %) cca 1 hrnek malin (čerstvé nebo zmražené)  1 želatinový ztužovač za studena  2-4 lžíce Malinového Syrobu Kitl Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich přidáme změklé máslo a ještě jednou rozmixujeme, aby se sušenky s máslem propojily. Na dno dortové formy...

Čtěte více
09. 04. 2019 | Recepty

Osvěžující bezový dezert

Osvěžující bezový dezert

Ingredience: Smetana ke šlehání Bezový Syrob Kitl Vanilková zmrzlina Ovoce (jahody, borůvky, maliny) Čerstvá máta Postup: Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé šlehačky. Do ušlehané šlehačky na závěr přidejte bezový sirup a zlehka promíchejte. Do široké servírovací sklenice dejte na dno vanilkovou zmrzlinu. Poté přidejte čerstvé ovoce a šlehačku. Dezert ozdobíte snítky čerstvé máty a případně několika kousky ovoce.   Kitl Syrob Bezový...

Čtěte více
06. 03. 2019 | Recepty

Zázvorový koktejl Kitl

Zázvorový koktejl Kitl

Ingredience: Zázvorový sirup Kitl Vychlazená soda Bacardi Black Led Na ozdobení: máta, plátky zázvoru, plátky limety  Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijte zázvorový sirup Kitl (ideální ředit v poměru 1:10). Přidejte led a zalijte vychlazenou sodou. Na závěr přidejte panáka Bacardi Black. Ozdobte mátou a několika plátky zázvoru a limety. Za recept děkujeme pražské Restauraci LokalBlok .   Syrob Kitl Zázvorový...

Čtěte více
Zobrazit další