Navigace
Recepty / 8
Recepty z:
![Recepty z Kitl Syrob Zázvorový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-zazvorovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Růžový květ 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-ruzovy-kvet-500-ml.jpg)
![Recepty z Horký Kitl Jablko se skořicí 500 ml](/resizer/60x80x0/2309/horky-kitl-syrob-jabklo-se-skorici-500-ml-web.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Bezový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-bezovy-kvet-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Maracuja 500 ml](/resizer/60x80x0/2404/lahev-500-ml-kitl-syrob-maracuja-bez-limitky_1712040461.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Malinový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-malinovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Jahodový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-jahodovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Višňový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-visnovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Citron 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-citron-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Pomeranč 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-pomeranc-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Grapefruit 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-grapefruit-jpg_1642674684.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Černý rybíz 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-cerny-rybiz-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Mátový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-matovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Smrkáček Bio 250 ml](/resizer/60x80x0/1802/smrkacek-bio.png)
![Recepty z Kitl Syrob Okurka Bio 500 ml](/resizer/60x80x0/2309/kitl-syrob-okurka-bio-500-ml-web_1694587919.jpg)
Okurková Biolimonáda Kitl
![Okurková Biolimonáda Kitl](/resizer/353x235x1/1905/okurkova-bio-limonada-kitl.jpg)
Ingredience: Okurkový BIO Syrob Kitl Plátky čerstvé BIO okurky Vychlazená soda Led Příprava: Do servírovací sklednice nalijte okurkový sirup Kitl (v poměru 1:10). Přidejte led a několik plátků okurky. Vše zalijte vychlazenou kvalitní sodou. Servírujte ozdobené plátky okurky. Kitl Syrob Okurkový BIO objednávejte zde
Čtěte víceMalinové cupcakes s mascarpone
![Malinové cupcakes s mascarpone](/resizer/353x235x1/1905/malinove-cupcakes-laska.jpg)
Ingredience těsto: 1 hrnek cukr krupice 2,5 hrnku polohrubé mouky 0,5 hrnku slunečnicového oleje 0,5 hrnku mléka 1 prášek do pečiva 3 vejce Postup těsto: Všechny ingredience smíchejte ve velké míse šlehacím mixérem. Těsto nechte chviličku odpočinout. Formu na muffiny vyložte jednotlivými papírovými formičkami na cupcakes. Každou formičku vyplňte zhruba do 2/3. Cupcakes pečte v troubě na 220 stupnů na horní i dolní ohřev dokud nejsou krásně zlatavé....
Čtěte víceOsvěžující domácí malinová limonáda
![Osvěžující domácí malinová limonáda](/resizer/353x235x1/1905/malinova-limonada-3.jpg)
Ingredience: Kitl Syrob Malinový soda mražené nebo čerstvé maliny led čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice dejte led, několik snítek máty a maliny. Přidejte Malinový Syrob Kitl v poměru 1:10 a vychlazenou sodu. Na ozdobení přidejte lísteček máty. Za recept děkujeme paní Tereze Hozákové. Kitl Syrob Malinový objednávejte zde
Čtěte víceMalinový cheesecake Kitl
![Malinový cheesecake Kitl](/resizer/353x235x1/1904/malinovy-cheesecake-2.jpg)
Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 500 g Mascarpone 250 g tvarohu (z vaničky) 400 g smetany ke šlehání (33 %) cca 1 hrnek malin (čerstvé nebo zmražené) 1 želatinový ztužovač za studena 2-4 lžíce Malinového Syrobu Kitl Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich přidáme změklé máslo a ještě jednou rozmixujeme, aby se sušenky s máslem propojily. Na dno dortové formy...
Čtěte víceOsvěžující bezový dezert
![Osvěžující bezový dezert](/resizer/353x235x1/1904/bezovy-dezert-2.jpg)
Ingredience: Smetana ke šlehání Bezový Syrob Kitl Vanilková zmrzlina Ovoce (jahody, borůvky, maliny) Čerstvá máta Postup: Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé šlehačky. Do ušlehané šlehačky na závěr přidejte bezový sirup a zlehka promíchejte. Do široké servírovací sklenice dejte na dno vanilkovou zmrzlinu. Poté přidejte čerstvé ovoce a šlehačku. Dezert ozdobíte snítky čerstvé máty a případně několika kousky ovoce. Kitl Syrob Bezový...
Čtěte víceZázvorový koktejl Kitl
![Zázvorový koktejl Kitl](/resizer/353x235x1/1903/zazvor-kitl-bacardi-6.jpg)
Ingredience: Zázvorový sirup Kitl Vychlazená soda Bacardi Black Led Na ozdobení: máta, plátky zázvoru, plátky limety Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijte zázvorový sirup Kitl (ideální ředit v poměru 1:10). Přidejte led a zalijte vychlazenou sodou. Na závěr přidejte panáka Bacardi Black. Ozdobte mátou a několika plátky zázvoru a limety. Za recept děkujeme pražské Restauraci LokalBlok . Syrob Kitl Zázvorový...
Čtěte víceValentýnský višňový trifle
![Valentýnský višňový trifle](/resizer/353x235x1/1902/visnovy-trifle-kitl.jpg)
Oblíbený britský trifle je skvělý dezert z piškotů, krému, ovoce a šlehačky. Obvykle se dělá do velké nádoby, ze které se poté servírují jednotlivé porce na talířcích. Je až hříšně dobrý, a jistě s ním uděláte radost manželovi nebo příteli. Skvěle se hodí jako sladká tečka po romantické večeři. Ingredience (na cca 4 porce): 3 žloutky 250 ml smetany ke šlehání 2 malé lžičky rýžové mouky 20 + 20 g krupicového cukru 375 g (1 velký kelímek) zakysané smetany 350 g...
Čtěte víceOsvěžující višňová domácí limonáda Kitl
![Osvěžující višňová domácí limonáda Kitl](/resizer/353x235x1/1902/malinova-visnova-limonada-kitl.jpg)
Ingredience: Višňový Syrob Kitl Vychlazená soda Mražené nebo čerstvé višně Čerstvá máta Led Postup: Do servírovací sklenice dejte led, několik snítek máty a višně. Přidejte Višňový sirup Kitl v poměru 1:10 a vychlazenou sodu. Na ozdobení přidejte lísteček máty. Za recept a fotografie děkujeme paní Tereze Hozákové. Kitl Syrob Višňový koupíte zde.
Čtěte víceBezový cheesecake Kitl
![Bezový cheesecake Kitl](/resizer/353x235x1/1901/bezovy-cheesecake-1.jpg)
Ingredience na korpus: 350 g cerelních sušenek 100 g másla 20 g cukru krupice/sladidlo Ingredience na náplň: 4 vejce 2 PL citronové šťávy 900 g měkkého tvarohu 500 g zakysané smetany 100 ml bezového sirupu vanilkový lusk / vanilkové flavdrops Postup: Na výrobu korpusu nejdříve nadržíme sušenky. Ty poté spojíme máslem a cukrem. Takto vytvořenou hmotu natlačíme do dortové formy o průměru 20 cm. Náplň bezového cheesecaku vytvoříme tak,...
Čtěte víceHorký nápoj Kitl při rýmě a nachlazení
![Horký nápoj Kitl při rýmě a nachlazení](/resizer/353x235x1/1901/zazvorovy-smrkacek-kitl-2.jpg)
Tento recept na horký nápoj je skvělý pro milovníky černého bezu, vůně skořice a smrkového jehličí. A jestliže se zároveň ptáte, "Jak uvolnit ucpaný nos?", protože máte zároveň rýmu a jste tak trochu nachlazení – přidaný Smrkáček je pro tyto případy jako dělaný, protože ten nos uvolňuje. Ingredience: 1 litr vody 2 středně velká jablka 10 kusů hřebíčků 2 kusy celé skořice 1-2 lžíce Bezového sirupu Kitl 1-2 lžíce Smrkáčku BIO Postup: Nakrájejte...
Čtěte více