Navigace
Recepty / 10
Recepty z:














Višňový Eton Mess

Recept na višňový Eton Mess Ingredience: Na pusinky: 115 g cukru krupice 2 bílky ocet špetku soli Na višně: 2 dcl Kitl Syrob Višňový 250 g mražených odpeckovaných višní 50 ml kvalitního koňaku Na šlehačku: 250 ml smetany ke šlehání několik kapek vanilkového extraktu Postup: Důkladně odmastíme mísu, ve které budeme šlehat bílky (například papírovou utěrkou lehce navlhčenou octem). Bílky se špetkou soli dáme do mísy a...
Čtěte víceNepečený zázvorový cheesecake Kitl

Recept na nepečený zázvorový cheesecake Kitl Karamel a zázvor, to je netradiční spojení chutí v nepečeném zázvorovém dezertu od Kitl. Ingredience: 200 g mascarpone 150 g karamelových sušenek 50 g rozpuštěného másla 250 g krémového sýra 250 ml smetany ke šlehání 130 g moučkového cukru Šťáva z poloviny citrónu Kůra z poloviny citrónu 50 ml zázvorového sirupu Kitl Postup: Rozmixujte karamelové sušenky na prach (v mixéru) a smíchejte je s...
Čtěte víceMátový čaj s Malinovým Syrobem
Mátový čaj s Kitl Syrob Malinový Ingredience: 8 lístečků čerstvé máty 10 malin 1 lžíce Kitl Syrob Malinový 1 lžička medu jedna menší skořice v celku Postup: Do větší sklenice nebo hrnku (například do našeho hrnečku Kitl na horké nápoje ) dejte skořici, čerstvou mátu, med a malinový sirup Kitl . Vše zalijte vroucí vodou a přidejte maliny. Nápoj nechte chvilku proležet, aby všechny chutě hezky prolnuly. Ještě horký nápoj servírujte! Doba přípravy 5...
Čtěte víceLimetkovo-mátový dort Kitl

Limetkovo-mátový dort Kitl (Recept pro 6 osob.) Ingredience: 1 balení máslových sušenek 70 g roztaveného másla 1 slazené kondenzované mléko 20 ml limetkové šťávy 100 ml Mátového Kitl Syrobu 2x150ml šlehačky kůra z jedné limetky vanilkové aroma nebo vanilkový cukr Příprava: Rozdrťte máslové sušenky válečkem nebo v mixéru a smíchejte je spolu s roztaveným máslem na konzistentní hmotu. Pečte na 180 °C po dobu 7-8 minut, aby těsto (základna)...
Čtěte víceGrepové Mojito
Grepové Mojito s Kitl Syrob Grapefruit Ingredience (na 1 grepové Mojito): 150 ml vody (sody) 50 ml Kitl Syrob Grapefruit 50 ml bílého rumu hrst ledových kostek menší hrst čerstvých mátových listů 1/2 grapefruitu 1/2 limety 1 lžíce třtinového cukru Postup: Nakrájejte limetu a spolu se třtinovým cukrem a lístky máty jemně podrtíte ve vysoké sklenici tloučkem. Zalijte panákem bílého rumu. Přidejte nakrájený grep a grepový sirup Kitl . V...
Čtěte víceMakovo-limetkové lívanečky s bezovým sirupem

Recept na makovo-limetkové lívanečky s bezovým sirupem (Vytvoříte až 10 palačinek střední velikosti pro 2-3 osoby.) Složení: 2vejce 120 g hladké mouky 1 lžička prášku do pečiva 1 lžička jedlé sody 2 lžíce vanilkového cukru (cca 12 g) 30 g cukru kůra z jedné limetky (cca 1 lžíce) 125 ml podmáslí 2 lžíce máku (cca 20 g) trochu másla Kitl Syrob Bezový K podávání: moučkový cukr na posypání čerstvé borůvky Příprava:...
Čtěte víceHemingway Daiquiri od Kitl

Recept Hemingway Daiquiri Ingredience: Kitl Syrob Grapefruit – malý panák limetková šťáva – malý panák bílý rum – velký panák plátek grepu či limetky Postup přípravy: Do shakeru (nebo míchací sklenice) dáme led. Nalijeme grepový sirup Kitl, limetkovou šťávu a bílý rum. Všechny ingredience spolu protřepeme. V případě, že nemáme shaker, dobře promícháme. Tento koktejl se s ledem pouze míchá, ale podává se bez něj. Tedy smíchané ingredience nalijeme do...
Čtěte víceHorký višňový nápoj s Griotkou od Kitl

Recept na horký višňový nápoj Kitl s griotkou Ingredience: Kitl Syrob Višňový griotka horká voda limetka Postup přípravy: Višňový sirup Kitl zalijeme horkou vodu v poměru 1:8. Nakonec přidáme velkého panáka griotky. Na dozdobení použijeme limetku. Horká višeň s griotkou je alkoholický nápoj, který jistě uvítáte v zimě na horách. Zahřeje a skvěle chutná. Příprava je opravdu velmi jednoduchá. S použitím Kitl Syrob Višňový získáte úžasný nápoj během...
Čtěte víceHorký Kitl Syrob Zázvorový

Recept na horký zázvorový nápoj Ingredience: Zázvorový Syrob Kitl čerstvý zázvor horká voda plátek citronu Postup přípravy: Do sklenice nalijeme zázvorový sirup, přidáme plátky čerstvého zázvoru a zalijeme horkou vodu v poměru 1:8. Nakonec můžeme přidat plátek citronu. Horký zázvor je skvělý především v zimě, kdy jsme nachlazení. Dát si ho ale můžete samozřejmě i kdykoliv jindy v roce, kdy Vás zahřeje na těle i na duši.
Čtěte víceVišňové palačinky Kitl
Recept na višňové palačinky Kitl Jednoduchý recept na palačinky, kdy Vám doba přípravy zabere maximálně 1 hodinu. Doba přípravy: 10 minut příprava těsta 30 minut odležení těsta 5 minut příprava náplně (během odležení) 20 minut smažení a plnění palačinek Ingredience (na 10 kusů palačinek): Na těsto: 500 ml mléka 180 g hladké mouky 20 g vanilkového cukru 2 vejce 5 ml rumu 1 lžíce citrónové kůry špetka soli Na něco...
Čtěte více