Navigace
Recepty / 6
Recepty z:














Grepové křehké tartaletky

Recept na křehké grepové tartaletky Kitl Ingredience (těsto na tartaletky): 90 g másla 75 g cukru krupice špetka soli 1 vejce citronová kůra 190 g hladké mouky Postup: Máslo a cukr vyšlehejte spolu s kůrou z citrónu a vejcem jen tak, aby se suroviny dostatečně spojily. Přidejte mouku a sůl a chvilku společně prošlehejte, aby vznikla "drobenka". Vytvořenou hmotu dejte na lehce pomoučněný vál a zpracujte v kompaktní těsto. Takto vytvořené těsto zabalte a...
Čtěte víceProtibacilová bomba
Připravili jsme pro Vás recept na protibacilovou bombu. Skvěle chutná a vašemu zdraví rozhodně prospěje ;) Recept na protibacilovou bombu Kitl Ingredience na sklenici o obsahu 250 ml: 1 malý citron 1 limetka 5 cm kořene zázvoru 4 lžíce kvalitního medu 4 lžíce Bezového sirupu Kitl 4 listy rýmovníku Postup: Citron i limetku oloupejte. V případě, že je máte v BIO kvalitě, není to nutné, stačí omýt. Poté obojí nakrájejte na menší kostky a odeberte...
Čtěte víceBezový mocktail Kitl

Bezový mocktail Kitl Oslavujete narozeniny? Chystáte párty pro přátele? Tak to nesmíte vynechat bezový mocktail od Kitl! Ingredience: Bezový Syrob Kitl Gin Štáva z limetky Jablečný jujce Vychlazená soda Postup: Smíchejte vychlazený jablečný jujce s vychlazenou sodou. Zakapejte šťávou z limetky. Přidejte panáka vychlazeného ginu a panáka bezového sirupu. Kitl Syrob Bezový objednávejte zde .
Čtěte víceMátové tartaletky Kitl

Recept na mátové tartaletky Ingredience na tartaletkové těsto: 90 g změklého másla 75 g cukru krupice špetka soli 1 malé vejce citronová kůra 190 g hladké mouky Postup: Máslo vyšlehejte spolu s cukrem, kůrou z citrónu a vejcem jen tak, aby se suroviny spojily. Pak přidejte mouku a sůl a chvilku prošlehejte, aby vám vznikla "drobenka". Vzniklou hmotu dejte na lehce pomoučněnou plochu a zpracujte do kompaktního těsta. Hotové těsto zabalte a dejte na...
Čtěte víceLetní smetanové řezy

Recept na letní smetanovo-okurkové řezy Kitl Máte rádi sladké, ale ne těžké dezerty? Recept Kitl na smetanové řezy je klasický recept na dezert s letní lehounce okurkovou příchutí. Vyzkoušejte! Ingredience na korpus: 4 vejce 1 dcl oleje 20 dkg cukru krupice 20 dkg polohrubé mouky 1 dcl mléka prášek do pečiva Ingredience na krém: 1x (200 g) šlehačka na šlehání 2x (400 g) zakysané smetany 5 lžiček vanilkového cukru Ingredience na...
Čtěte víceMalinové nanuky Kitl

Nanuky a zmrzliny k létu neodmyslitelně patří. Proto jsme pro Vás připravili opravdu rychlý a jednoduchý recept na výborné malinové nanuky, které si doma připravíte během několika minut. Co budete potřebovat na výrobu 3-4 nanuků? Podívejte se na náš recept. Recept na Malinové nanuky Kitl Ingredience: zakysaná smetana 2 panáky Malinového Syrobu Kitl několik čerstvých malin Postup: V misce smíchejte zakysanou smetanu s malinovým sirupem Kitl. Přidejte...
Čtěte víceKitl Grepový koktejl s Aperolem

Recept na grepový koktejl Kitl s Aperolem Ingredience: 2 panáky Aperolu 0,5 panáku Kitl Syrob Grapefruit 2 panáky vychlazené sody led citron a případně i čerstvý zázvor na dochucení plátky grapefruitu na ozdobení Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijte 2 panáky Aperolu. Přidejte panáka Grepového sirupu Kitl. Vše zalijte perlivou vodou. Na ozdobení a dochucení přidejte plátek čerstvého zázvoru a citrónu. Kitl Grapefruitový...
Čtěte víceVišňový koktejl Kitl

Recept na osvěžující višňový koktejl s rumem od Kitl Tento recept je opravdu snadný na přípravu, ale osvěží a na oslavách nebo při večerním grilování se jistě osvědčí. Ingredience: Višňový Syrob Kitl Tmavý rum Vychlazená soda Led Limety Čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice nalijte višňový sirup Kitl (ideální ředit 1:10) a přidejte velkého panáka kvalitního tmavého rumu. Přidejte led a vše zalijte vychlazenou sodou. Opatrně...
Čtěte víceOkurkový koktejl s kefírem

Recept na okurkový koktejl s kefírem Tento recept je oblíbený hlavně u milovníků zeleniny, kefíru a neslazených nápojů. Vyzkoušejte ho také. Jeho chuť je opravdu unikátní. Ingredience: 1/2 litru kefíru Okurkový BIO Syrob Kitl sůl kopr Postup: Do půllitrové sklenice dáte Okurkový BIO Syrob Kitl (v poměru 1:10) a zalijete kefírem. Osolíte a podle chuti přidáte nasekanou koprovou nať a vše dobře promícháte. Chuť tohoto koktejlu je opravdu specifická...
Čtěte víceOkurkoví gumoví medvídci Kitl
Recept na Okurkové gumové medvídky Ingredience: 50 ml Okurkového BIO Syrobu Kitl 180 ml vody 10 g (1/2 balíčku) želatiny Postup: Želatinu (uděláte lépe, když použiteje lahodnou želatinu na vaječnou tlačenku - lépe želíruje) nasypte do odměřeného množství vody s okurkovým sirupem a nechte 10 minut nabobtnat. Poté zahřejte do úplného rozpuštění želatiny asi na 80˚C, ale nevařte. Pomocí kapátka naplňte formičku na medvídky (nebo jiné tvary) a dejte pořádně...
Čtěte více