Navigace
Recepty / 5
Recepty z:
![Recepty z Kitl Syrob Zázvorový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-zazvorovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Růžový květ 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-ruzovy-kvet-500-ml.jpg)
![Recepty z Horký Kitl Jablko se skořicí 500 ml](/resizer/60x80x0/2309/horky-kitl-syrob-jabklo-se-skorici-500-ml-web.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Bezový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-bezovy-kvet-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Maracuja 500 ml](/resizer/60x80x0/2404/lahev-500-ml-kitl-syrob-maracuja-bez-limitky_1712040461.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Malinový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-malinovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Jahodový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-jahodovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Višňový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-visnovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Citron 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-citron-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Pomeranč 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-pomeranc-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Grapefruit 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-grapefruit-jpg_1642674684.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Černý rybíz 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-cerny-rybiz-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Syrob Mátový 500 ml](/resizer/60x80x0/2201/kitl-syrob-matovy-jpg.jpg)
![Recepty z Kitl Smrkáček Bio 250 ml](/resizer/60x80x0/1802/smrkacek-bio.png)
![Recepty z Kitl Syrob Okurka Bio 500 ml](/resizer/60x80x0/2309/kitl-syrob-okurka-bio-500-ml-web_1694587919.jpg)
Ledové malinovo-citrónové kostky s mátou
![Ledové malinovo-citrónové kostky s mátou](/resizer/353x235x1/1807/malinove-kostky.jpg)
Osvěžující limonáda k létu prostě patří. Připravte si džbánek domácí limonády snadno a rychle. Máme pro vás letní tip . Tento recept prošel hodnocením a certifikací programu Vím, co piju. Schválen je dietoložkou PhDr. Karolína Hlavatou, Ph.D. z Vím, co jím. Ingredience: Malinový Syrob Kitl (60 ml) Šťáva z citronu (30 ml) Voda (1.000 ml) Čerstvé maliny (cca 20 ks) Čerstvá máta (cca 3 ks) Postup: Nejprve si vytvořte směs Malinového sirupu Kitl...
Čtěte víceVišňová snídaně s chia semínky
![Višňová snídaně s chia semínky](/resizer/353x235x1/1807/chia-5.jpg)
Ingredience: Kitl Syrob Višňový Bílý jogurt Chia semínka čerstvé jahody Postup: Do široké skleničky dejte na dno Kitl Syrob Višňový na ochucení. Poté dejte několik velkých lžic bílého jogurtu. Další vrstvu tvoří několik lžic bílého jogurtu smíchaného s chia semínky. Na závěr dejte čerstvé nakrájené jahody. Kitl Syrob Višňový koupíte zde.
Čtěte víceFrancouzský koktejl Kir Royal
![Francouzský koktejl Kir Royal](/resizer/353x235x1/1807/img-5831.jpg)
Slavný koktejl Kir Royal pochází z Francie. Je jemný, alkoholický a velice osvěžující. Ingredience: 1 cl Kitl Syrob Černý rybíz 15 cl vychlazeného sektu André Brut Postup: Na dno sektové skleničky nalijte černorybízový Syrob Kitl . Skleničku dolijte do 15 cl vychlazeným sektem André Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný drink je na světě....
Čtěte víceMalinový tofu dort Kitl
Co budete potřebovat: Dortovou formu (průměr 18 cm) Ingredience na korpus: 100 g ořechů (Použít můžete lískové ořechy, kešu nebo para ořechy. Záleží, co máte v oblibě.) 150 g datlí 50 g kokosu (strouhaného) Ingredience na krém: 2 ks bílého tofu 1 větší banán 100 g kokosu (strouhaného) 1 balení vychlazeného kokosového mléka 1 polévkovou lžíci citrónové šťávy 100 ml Malinového Kitl Syrobu 5 polévkových lžic kokosového oleje 200 g...
Čtěte víceLehká malinová limonáda Kitl
![Lehká malinová limonáda Kitl](/resizer/353x235x1/1806/lehka-malinova-limonada.jpg)
Recept na lehkou malinovou limonádu Kitl Tento recept prošel hodnocením a certifikací programu Vím, co piju. Schválen je dietoložkou PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D. z Vím, co jím. Ingredience: lžíce Malinového Syrobu (15 ml) soda (250 ml) čerstvé maliny (cca 5 ks) několik lístků čerstvé máty (cca 3 ks) Postup: Do skleničky dáme led a zalijeme ho Malinovým Syrobem Kitl. Přidáme čerstvé maliny a dolijeme vychlazenou sodou. Vše opatrně promícháme....
Čtěte víceLívanečky Kitl
![Lívanečky Kitl](/resizer/353x235x1/1806/livance-titulni-fotka.jpg)
Ingredience: 1 lžíce kvalitního rumu 500 ml mléka 2 vejce 1 lžíce cukru krupice ¼ lžičky soli 300 g polohrubé mouky ½ balíčku prášku do pečiva Višňový Syrob Kitl Čerstvé ovoce (višně, případně maliny, jahody, borůvky) Postup: Polohrubou mouku smícháme s práškem do pečiva, solí a cukrem. Pak do sypké směsi přidáme vše ostatní (pouze žloutky!, rum a vlažné mléko). Vše umixujeme. Poté z bílků vyšleháme sníh a pomalu ho vmícháme do směsi....
Čtěte víceSmrkáčkova „Stromovka“
![Smrkáčkova „Stromovka“](/resizer/353x235x1/1805/smrkacek-koktejl-stromovka-3.jpg)
Stromovka je originální recept z kuchyně Crazy Daisy Bar Prague . Úžasný nealkoholický koktejl alá stromeček z našeho Kitl Smrkáček BIO. Ingredience: cukrová vata 2 cl smrkový sirup Kitl Smrkáček BIO 2 cl Yuzu purée 1 dl čínského polozeleného čaje sušené fialky Postup: V shakeru smíchejte Kitl Smrkáček BIO s Yuzu purée a čínským čajem. Připravte si ledovou tříšť. Do vhodné nádoby dejte ledovou tříšť a zalijte ji směsí ze shakeru. Navrch dejte...
Čtěte víceLedový čaj s malinovým sirupem
![Ledový čaj s malinovým sirupem](/resizer/353x235x1/1805/img-3494-varianta-3.jpg)
Tento recept prošel hodnocením a certifikací programu Vím, co piju . Schválen je dietoložkou PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D. z Vím, co jím . Ingredience: 250 ml vody 1 sáček malinového nebo ovocného čaje lžíce Malinového Syrobu Kitl (15 ml) lžička citrónové šťávy (5 ml) Postup: Do šálku vložíme sáček čaje, zalijeme horkou vodou a necháme podle návodu vyluhovat. (Čaj můžeme též připravovat zastudena – necháme vyluhovat ve studené vodě při pokojové...
Čtěte víceKitl Tequila Sunrise
![Kitl Tequila Sunrise](/resizer/353x235x1/1804/kitl-tequila-sunrise-4.jpg)
Ingredience: 0,04 l Tequily (1 velký panák) 0,04 l Kitl Syrob Višňový (1 velký panák) 0,08 l vychlazené vody (2 velké panáky) Pomerančový jujce Plátek pomeranče na ozdobení Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijeme panáka tequilly a přidáme pomerančový džus. Do jiné míchací sklenice dáme panáka Višňového Syrobu Kitl a dva panáky vody, které společně promícháme. Takto zředěný sirup opatrně naléváme po okraji skla do servírovací sklenice. (Takto...
Čtěte víceVišňový Eton Mess
![Višňový Eton Mess](/resizer/353x235x1/1804/eton-mess-2-naskokvkuchyni.jpg)
Ingredience n a pusinky: 115 g cukru krupice 2 bílky ocet špetku soli Na višně: 2 dcl Kitl Syrob Višňový 250 g mražených odpeckovaných višní 50 ml kvalitního koňaku Na šlehačku: 250 ml smetany ke šlehání několik kapek vanilkového extraktu Postup: Důkladně odmastíme mísu, ve které budeme šlehat bílky (například papírovou utěrkou lehce navlhčenou octem). Bílky se špetkou soli dáme do mísy a začneme šlehat na střední stupeň....
Čtěte víceNepečený zázvorový cheesecake Kitl
![Nepečený zázvorový cheesecake Kitl](/resizer/353x235x1/1804/naskokvkuchyni-nepeceny-zazvor-cheesecake-1.jpg)
Karamel a zázvor, to je netradiční spojení chutí v nepečeném zázvorovém dezertu od Kitl. Ingredience: 200 g mascarpone 150 g karamelových sušenek 50 g rozpuštěného másla 250 g krémového sýra 250 ml smetany ke šlehání 130 g moučkového cukru Šťáva z poloviny citrónu Kůra z poloviny citrónu 50 ml zázvorového sirupu Kitl Postup: Rozmixujte karamelové sušenky na prach (v mixéru) a smíchejte je s rozpuštěným máslem. Dortovou formu (ideálně o...
Čtěte víceMátový čaj s Malinovým Syrobem
Ingredience: 8 lístečků čerstvé máty 10 malin 1 lžíce Kitl Syrob Malinový 1 lžička medu jedna menší skořice v celku Postup: Do větší sklenice nebo hrnku (například do našeho hrnečku Kitl na horké nápoje ) dejte skořici, čerstvou mátu, med a malinový sirup Kitl . Vše zalijte vroucí vodou a přidejte maliny. Nápoj nechte chvilku proležet, aby všechny chutě hezky prolnuly. Ještě horký nápoj servírujte! Doba přípravy 5 minut s náročností 0/5....
Čtěte víceLimetkovo-mátový dort Kitl
![Limetkovo-mátový dort Kitl](/resizer/353x235x1/1802/lime-and-kitl-mint-syrup-cake-kitl-australia_1519220335.png)
Limetkovo-mátový dort Kitl (Recept pro 6 osob.) Ingredience: 1 balení máslových sušenek 70 g roztaveného másla 1 slazené kondenzované mléko 20 ml limetkové šťávy 100 ml Mátového Kitl Syrobu 2x150ml šlehačky kůra z jedné limetky vanilkové aroma nebo vanilkový cukr Příprava: Rozdrťte máslové sušenky válečkem nebo v mixéru a smíchejte je spolu s roztaveným máslem na konzistentní hmotu. Pečte na 180 °C po dobu 7-8 minut, aby těsto (základna)...
Čtěte víceGrepové Mojito
Ingredience (na 1 grepové Mojito): 150 ml vody (sody) 50 ml Kitl Syrob Grapefruit 50 ml bílého rumu hrst ledových kostek menší hrst čerstvých mátových listů 1/2 grapefruitu 1/2 limety 1 lžíce třtinového cukru Postup: Nakrájejte limetu a spolu se třtinovým cukrem a lístky máty jemně podrtíte ve vysoké sklenici tloučkem. Zalijte panákem bílého rumu. Přidejte nakrájený grep a grepový sirup Kitl . V utěrce si podrtíme led, který vložíme do...
Čtěte víceMakovo-limetkové lívanečky s bezovým sirupem
![Makovo-limetkové lívanečky s bezovým sirupem](/resizer/353x235x1/1802/elderflower-pancakes.jpg)
Vytvoříte až 10 palačinek střední velikosti pro 2-3 osoby. Složení: 2 vejce 120 g hladké mouky 1 lžička prášku do pečiva 1 lžička jedlé sody 2 lžíce vanilkového cukru (cca 12 g) 30 g cukru kůra z jedné limetky (cca 1 lžíce) 125 ml podmáslí 2 lžíce máku (cca 20 g) trochu másla Kitl Syrob Bezový K podávání: moučkový cukr na posypání čerstvé borůvky Příprava: Vejce oddělte do 2 středně velkých mís na bílky a žloutky. V...
Čtěte víceVišňové palačinky Kitl
Jednoduchý recept na palačinky, kdy Vám doba přípravy zabere maximálně 1 hodinu. Doba přípravy: 10 minut příprava těsta 30 minut odležení těsta 5 minut příprava náplně (během odležení) 20 minut smažení a plnění palačinek Ingredience (na 10 kusů palačinek): Na těsto: 500 ml mléka 180 g hladké mouky 20 g vanilkového cukru 2 vejce 5 ml rumu 1 lžíce citrónové kůry špetka soli Na něco dovnitř: 250 g tučného tvarohu 20 g...
Čtěte více