Doprava zdarma nad 1 200 KčVše čerstvé a skladem

Kitl Dárkové balení Bylinky - 3x 500 ml (Bez, Zázvor, Máta)

Kitl Dárkové balení Bylinky - 3x 500 ml (Bez, Zázvor, Máta)

Dárkové balení Bylinných sirupů Kitl. Obsahuje 3x 500 ml – Kitl Syrob Bezový, Kitl Syrob Zázvorový a Kitl Syrob Mátový.

SKLADEM
389 Kč
259,33 Kč / 1 l

Další informace

Hmotnost2995 g
Rozměry215 x 63 x 285 mm
Objem1500 ml
Alkohol0%
EAN8595251000784
Ks v kartonu2 ks
Katalogové číslo1127
Záruka18 měsíců

Recepty z Kitl Dárkové balení Bylinky - 3x 500 ml (Bez, Zázvor, Máta)

Mátové tartaletky Kitl

Mátové tartaletky Kitl

Recept na mátové tartaletky Ingredience na tartaletkové těsto: 90 g změklého másla 75 g cukru krupice špetka soli 1 malé vejce citronová kůra 190 g hladké mouky Postup: Máslo vyšlehejte spolu s cukrem, kůrou z citrónu a vejcem jen tak, aby se suroviny spojily. Pak přidejte mouku a sůl a chvilku prošlehejte, aby vám vznikla "drobenka". Vzniklou hmotu dejte na lehce pomoučněnou plochu a zpracujte do kompaktního těsta.  Hotové těsto zabalte a dejte na...

Čtěte více

Horký zázvor s pomerančem

Horký zázvor s pomerančem

Recept na horký zázvorový nápoj Tento nápoj vás zaručeně zahřeje. Krásně voní po zázvoru a skořici. Příprava je opravdu rychlá a chutná svěle. Vyzkoušejte! Ingredience: 20 ml Kitl Syrob Zázvorový plátek pomeranče skořice (cca 2 cm skořice v celku) horká voda Postup: Do skleničky 0,2 litru vložíme skořici a pomeranč. Přidáme 20 ml zázvorového sirupu Kitl a vše zalijeme horkou vodou. Pozn.: Pro horké nápoje se Syroby Kitl ředí ideálně v poměru...

Čtěte více

Nealko Mojito Kitl

Nealko Mojito Kitl

Recept na nealkoholické Mojito Kitl Ingredience: Kitl Syrob Mátový soda čerstvá máta citrón a limetka Postup přípravy: Do sklenice nakrájíme na větší kusy citrón a limetku, které lehce rozmačkáme, aby pustili šťávu. Přidáme čerstvou mátu, led a mátový sirup. Na půl litru limonády stačí velký panák mátového sirupu Kitl. Vše dobře promícháme a zalijeme sodovkou. Máte rádi Mojito? Nemáte vždy po ruce třtinový cukr a spoustu čerstvé máty? Pak je pro vás...

Čtěte více

Bezový mocktail Kitl

Bezový mocktail Kitl

Bezový mocktail Kitl Oslavujete narozeniny? Chystáte párty pro přátele? Tak to nesmíte vynechat bezový mocktail od Kitl! Ingredience: Bezový Syrob Kitl Gin Štáva z limetky Jablečný jujce Vychlazená soda Postup: Smíchejte vychlazený jablečný jujce s vychlazenou sodou. Zakapejte šťávou z limetky. Přidejte panáka vychlazeného ginu a panáka bezového sirupu. Kitl Syrob Bezový objednávejte  zde .

Čtěte více

Horký zázvorový Smrkáček

Horký zázvorový Smrkáček

Tento recept na horký nápoj je skvělý pro milovníky zázvoru a vůně skořice s potřebou uvolnit si nos při rýmě a nachlazení. Určitě ho vyzkoušejte! Recept na horký zázvorový Smrkáček Ingredience: 1 litr vody 2 středně velká jablka 10 ks hřebíčků 2 ks celé skořice 1-2 lžíce Zázvorového sirupu Kitl 1-2 lžíce Smrkáčku Postup: Nakrájejte dvě jablka na měsíčky a povařte je ve vodě spolu s hřebíčky a skořicí po dobu zhruba 5ti minut. Nechte lehce...

Čtěte více

Horký Kitl Syrob Zázvorový

Horký Kitl Syrob Zázvorový

Recept na horký zázvorový nápoj Ingredience: Zázvorový Syrob Kitl čerstvý zázvor horká voda plátek citronu Postup přípravy: Do sklenice nalijeme zázvorový sirup, přidáme plátky čerstvého zázvoru a zalijeme horkou vodu v poměru 1:8. Nakonec můžeme přidat plátek citronu.   Horký zázvor je skvělý především v zimě, kdy jsme nachlazení. Dát si ho ale můžete samozřejmě i kdykoliv jindy v roce, kdy Vás zahřeje na těle i na duši.

Čtěte více

Protibacilová bomba

Protibacilová bomba

Připravili jsme pro Vás recept na protibacilovou bombu. Skvěle chutná a vašemu zdraví rozhodně prospěje ;) Recept na protibacilovou bombu Kitl Ingredience na sklenici o obsahu 250 ml: 1 malý citron 1 limetka 5 cm kořene zázvoru 4 lžíce kvalitního medu 4 lžíce Bezového sirupu Kitl 4 listy rýmovníku Postup: Citron i limetku oloupejte. V případě, že je máte v BIO kvalitě, není to nutné, stačí omýt. Poté obojí nakrájejte na menší kostky a odeberte...

Čtěte více

Bezový cheesecake Kitl

Bezový cheesecake Kitl

Recept na bezový cheesecake Ingredience na korpus: 350 g cerelních sušenek 100 g másla 20 g cukru krupice/sladidlo Ingredience na náplň: 4 vejce 2 PL citronové šťávy 900 g měkkého tvarohu 500 g zakysané smetany 100 ml bezového sirupu vanilkový lusk / vanilkové flavdrops Postup: Na výrobu korpusu nejdříve nadržíme sušenky. Ty poté spojíme máslem a cukrem. Takto vytvořenou hmotu natlačíme do dortové formy o průměru 20 cm. Náplň...

Čtěte více

Bezový koktejl HUGO

Bezový koktejl HUGO

Recept na bezový koktejl HUGO Ingredience: 0,1 cl  Bezový Syrob Kitl Prosecco soda šťáva z poloviny limetky čerstvá máta na ozdobení Postup přípravy: Do vysoké skleničky s ledem dáme čerstvou mátu a na plátky nakrájenou polovinu limetky (nepo pouze šťávu z limetky). Přidáme Bezový Syrob Kitl a trochu sody. Promícháme a vše zalijeme Proseccem. Můžeme ozdobit měsíčkem limetky a mátou. Koktejl Hugo je lehký alkoholický nápoj, který si v obzvláště v...

Čtěte více

Horký pomeranč se zázvorem

Horký pomeranč se zázvorem

Recept na horký pomeranč se zázvorem Jednoduchý recept na výborný horký pomeranč, který krásně voní po zázvoru a hřebíčku. Připravíte ho během chvilličky, ale zahřeje vás na dlouho.  Ingredience: 1 panák Pomerančového Syrob Kitl 1 panák Zázvorového Syrobu Kitl 2 plátky čerstvého zázvoru Hřebíček Plátek čerstvého pomeranče Horká voda Postup: Do hrníčku nebo skleničky na horké nápoje nalijte panáka pomerančového a panáka zázvorového sirupu Kitl. Do...

Čtěte více

Zázvorový koktejl Kitl

Zázvorový koktejl Kitl

Recept na Zázvorový drink Kitl s Bacardi Black Ingredience: Zázvorový sirup Kitl Vychlazená soda Bacardi Black Led Na ozdobení: máta, plátky zázvoru, plátky limety  Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijte zázvorový sirup Kitl (ideální ředit v poměru 1:10). Přidejte led a zalijte vychlazenou sodou. Na závěr přidejte panáka Bacardi Black. Ozdobte mátou a několika plátky zázvoru a limety. Za recept děkujeme pražské Restauraci...

Čtěte více

Nepečený zázvorový cheesecake Kitl

Nepečený zázvorový cheesecake Kitl

Recept na nepečený zázvorový cheesecake Kitl Karamel a zázvor, to je netradiční spojení chutí v nepečeném zázvorovém dezertu od Kitl. Ingredience: 200 g mascarpone 150 g karamelových sušenek 50 g rozpuštěného másla 250 g krémového sýra 250 ml smetany ke šlehání 130 g moučkového cukru Šťáva z poloviny citrónu Kůra z poloviny citrónu 50 ml  zázvorového sirupu Kitl Postup: Rozmixujte karamelové sušenky na prach (v mixéru) a smíchejte je s...

Čtěte více

Osvěžující bezový dezert

Osvěžující bezový dezert

Osvěžující bezový dezert Kitl Ingredience: Smetana ke šlehání Bezový Syrob Kitl Vanilková zmrzlina Ovoce (jahody, borůvky, maliny) Čerstvá máta Postup: Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé šlehačky. Do ušlehané šlehačky na závěr přidejte bezový sirup a zlehka promíchejte. Do široké servírovací sklenice dejte na dno vanilkovou zmrzlinu. Poté přidejte čerstvé ovoce a šlehačku. Dezert ozdobíte snítky čerstvé máty a případně několika kousky...

Čtěte více

Domácí mátovo-malinové smoothie

Domácí mátovo-malinové smoothie

Recept na domácí mátovo-malinové smoothie Ingredience: 150 g čerstvých nebo mražených malin 200 ml mléka 1 banán 1 malý panák Mátového sirupu Kitl Postup: Všechny suroviny spolu dohladka rozmixujte. Pro zředění přilijte trochu vody nebo mléka. Ozdobte několika malinami a lístečky máty.

Čtěte více

Mátový cheesecake Mojito

Mátový cheesecake Mojito

Recept na mátový cheesecake Mojito od Kitla Vyzkoušejte lehký osvěžující mátový cheesecake od Kitl. Své přátele, děti i příbuzné zaručeně potěšíte ;) Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 250 g Mascarpone 500 g tvarohu (z vaničky) 2x Smetany ke šlehání (33 %)   3 limetky Kitl Syrob Mátový 1 želatinový ztužovač za studena  Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich...

Čtěte více

Zázvorové špaldové sušenky Kitl

Zázvorové špaldové sušenky Kitl

Zázvorové sušenky Kitl Ingredience: 150 g špaldové mouky 100 g celozrnné špaldové mouky 1 vejce 40 g čokolády s min. 70 % kakaa 2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru 1 lžička prášku do pečiva  70 g kokosového oleje 5 lžic Kitl Syrob Zázvorový 2 lžičky sušených levandulových květů Postup: V hrnci pozvolna rozpustíme kokosový olej, poté přidáme Zázvorový Syrob. Vše promícháme a necháme vychladnout. Do prosáté mouky vsypeme prášek do...

Čtěte více