Navigace
Kitl Syrob Zázvorový 500 ml
Kitl Syrob Zázvorový 500 ml
Kitl Syrob Zázvorový vyrábíme podle tradiční domácí receptury. Základem je čerstvě vylisovaná šťáva, kterou získáváme z kořene zázvoru v BIO kvalitě. Při jeho pěstování a zpracování nejsou používány chemické látky, jež by se jinak dostaly do hotového výrobku. Díky šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové. Je skvělý pro přípravu osvěžujících domácích limonád. Zalijete-li jej horkou vodou a ozdobíte plátkem pomeranče a kouskem skořice, získáte chutný horký nápoj.
Další informace
Hmotnost | 1,03 kg |
---|---|
Rozměry | 63 x 63 x 273 mm |
Objem | 500 ml |
Alkohol | 0% |
EAN | 8595251000609 |
Ks v kartonu | 6 ks |
Katalogové číslo | 1632 |
Záruka | 18 měsíců |
Sazba DPH | 12% |
Související produkty
Recepty z Kitl Syrob Zázvorový 500 ml
Zázvorový koktejl Kitl
Ingredience: Zázvorový sirup Kitl Vychlazená soda Bacardi Black Led Na ozdobení: máta, plátky zázvoru, plátky limety Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijte zázvorový sirup Kitl (ideální ředit v poměru 1:10). Přidejte led a zalijte vychlazenou sodou. Na závěr přidejte panáka Bacardi Black. Ozdobte mátou a několika plátky zázvoru a limety. Za recept děkujeme pražské Restauraci LokalBlok . Syrob Kitl Zázvorový...
Čtěte víceHorký Kitl Syrob Zázvorový
Horký zázvor je skvělý především v zimě, kdy jsme nachlazení. Dát si ho ale můžete samozřejmě i kdykoliv jindy v roce, kdy Vás zahřeje na těle i na duši. Ingredience: Zázvorový Syrob Kitl čerstvý zázvor horká voda plátek citronu Postup přípravy: Do sklenice nalijeme zázvorový sirup, přidáme plátky čerstvého zázvoru a zalijeme horkou vodu v poměru 1:8. Nakonec můžeme přidat plátek citronu. Syrob Kitl Zázvorový objednávejte zde
Čtěte víceHorký pomeranč se zázvorem
Jednoduchý recept na výborný horký pomeranč, který krásně voní po zázvoru a hřebíčku. Připravíte ho během chvilličky, ale zahřeje vás na dlouho. Ingredience: 1 panák Pomerančového Syrob Kitl 1 panák Zázvorového Syrobu Kitl 2 plátky čerstvého zázvoru Hřebíček Plátek čerstvého pomeranče Horká voda Postup: Do hrníčku nebo skleničky na horké nápoje nalijte panáka pomerančového a panáka zázvorového sirupu Kitl. Do plátku čerstvého pomeranče přidejte...
Čtěte víceHorký zázvorový drink se slivovicí
Daniel Honzig , reprezentant České republiky v akrobatickém lyžování - boulích, si pro Vás připravil originální rodinný recept na horký zázvorový nápoj na zahřátí. Ingredience: Horká voda cca 200 ml (po uvaření nechat chvilku vychladnout) Zázvorový Kitl Syrob 1 panák slivovice Citrón nebo limetka dle chuti Med Postup: Zhruba 200 ml uvařené vody nechte chvilku odstát, aby trochu zchladla. Přidejte zázvorový sirup Kitl a kvalitní slivovici s medem a...
Čtěte víceNepečený zázvorový cheesecake Kitl
Karamel a zázvor, to je netradiční spojení chutí v nepečeném zázvorovém dezertu od Kitl. Ingredience: 200 g mascarpone 150 g karamelových sušenek 50 g rozpuštěného másla 250 g krémového sýra 250 ml smetany ke šlehání 130 g moučkového cukru Šťáva z poloviny citrónu Kůra z poloviny citrónu 50 ml zázvorového sirupu Kitl Postup: Rozmixujte karamelové sušenky na prach (v mixéru) a smíchejte je s rozpuštěným máslem. Dortovou formu (ideálně o...
Čtěte víceZázvorové špaldové sušenky Kitl
Ingredience: 150 g špaldové mouky 100 g celozrnné špaldové mouky 1 vejce 40 g čokolády s min. 70 % kakaa 2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru 1 lžička prášku do pečiva 70 g kokosového oleje 5 lžic Kitl Syrob Zázvorový 2 lžičky sušených levandulových květů Postup: V hrnci pozvolna rozpustíme kokosový olej, poté přidáme Zázvorový Syrob. Vše promícháme a necháme vychladnout. Do prosáté mouky vsypeme prášek do pečiva, zázvor, levandulové...
Čtěte víceBacilový trojboj
Podzim je jednoznačně také obdobím chřipek a nachlazení. Připravili jsme pro vás proto recept na horký nápoj, který vám zajisté prospěje. Recept "Bacilový trojboj" se zázvorem Ingredience: Kitl Syrob Zázvorový čerstvě natrhané květy černého bezu (mimo sezonu můžete použít bezový sirup ) plátky citronu a plátky čerstvého zázvoru Postup: Do hrníčku nebo sklenice na horké nápoje nalijte zázvorový sirup. Přidejte čerstvě natrhané květy černého bezu. V...
Čtěte víceHorký zázvor s pomerančem
Tento nápoj vás zaručeně zahřeje. Krásně voní po zázvoru a skořici. Příprava je opravdu rychlá a chutná svěle. Vyzkoušejte! Ingredience: 20 ml Kitl Syrob Zázvorový plátek pomeranče skořice (cca 2 cm skořice v celku) horká voda Postup: Do skleničky 0,2 litru vložíme skořici a pomeranč. Přidáme 20 ml zázvorového sirupu Kitl a vše zalijeme horkou vodou. Pozn.: Pro horké nápoje se Syroby Kitl ředí ideálně v poměru 1:8. Syrob Kitl Zázvorový...
Čtěte víceHorký zázvorový Smrkáček
Tento recept na horký nápoj je skvělý pro milovníky zázvoru a vůně skořice s potřebou uvolnit si nos při rýmě a nachlazení. Určitě ho vyzkoušejte! Ingredience: 1 litr vody 2 středně velká jablka 10 ks hřebíčků 2 ks celé skořice 1-2 lžíce Zázvorového sirupu Kitl 1-2 lžíce Smrkáčku Postup: Nakrájejte dvě jablka na měsíčky a povařte je ve vodě spolu s hřebíčky a skořicí po dobu zhruba 5ti minut. Nechte lehce zchladnout. Do hrníčku (cca 250 ml)...
Čtěte více