Doprava zdarma nad 1 800 KčVše čerstvé a skladem

Kitl Syrob Černý rybíz 5 l

Kitl Syrob Černý rybíz 5 l

Černorybízový Kitl Syrob obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Kitl Syrob Černý rybíz je vhodný pro přípravu osvěžujících koktejlů a domácích limonád.

Kategorie: Kitl Syrob
SKLADEM
1 199,00 Kč
239,80 Kč / 1 l

Popis

Kitl Syrob Černý rybíz

Plody černého rybízu (Ribes nigrum L.) obsahují velké množství přírodních rostlinných antioxidantů a také vitamínu C. Právě pro jeho vysoký obsah byl během druhé světové války ve Velké Británii zdarma rozdáván černorybízový sirup dětem mladším dvou let. Čerstvé plody mohou být užívány syrové, ale slouží i k výrobě celé řady sladkých nebo kyselých nápojů a jídel.

Obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Vyrobeno z ovocné šťávy a dužniny.

Vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů.

Dávkování: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.

Složení: cukr, černorybízový koncentrát (Ribes nigrum L., 13 %), černorybízová dužnina (Ribes nigrum L., 6 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, aroma.

Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 6 měsíců.

Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1343 kJ/316 kcal, tuky < 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 79 g, z toho cukry 79 g, bílkoviny < 0,5 g, sůl < 0,01 g.

Recepty pro Kitl Syrob Černý rybíz najdete v sekci Recepty.

Recepty z Kitl Syrob Černý rybíz 5 l

Černý rybíz na toniku s ginem

Černý rybíz na toniku s ginem

Připravili jsme pro vás recept na klasický gin-tonic, ale s černým rybízem navíc. Budete překvapeni jeho skvělou svěží chutí! Ingredience: 1 panák Kitl Syrob Černý rybíz Tonik 1 panák Ginu Postup: Do servírovací sklenice dejte podrcený led, přidejte panáka černorybízového sirupu Kitl a panáka kvalitního ginu. Přidejte šťávu z citronu a vše zalijte vychlazeným tonikem. Na ozdobení přidejte do sklenice plátek citronu. Videonávod vám pomůže s...

Čtěte více

Netradiční limonáda z černého rybízu

Netradiční limonáda z černého rybízu

Vyzkoušejte recept na osvěžující netradiční limonádu z černého rybízu. Kombinace s melounem a citronovým tymiánem dělá z této domácí limonády luxusní letní osvěžení.  Ingredience: Kitl Syrob Černý rybíz Meloun Větvička citronového tymiánu Soda Postup: Do vysoké sklenice dejte sirup Kitl z Černého rybízu , přidejte perlivou (případně neperlivou vodu). Přidejte na kostičky nakrájený meloun, který skvěle doplní výraznou chuť rybízu Ozdobte citronovým...

Čtěte více

Francouzský koktejl Kir Royal

Francouzský koktejl Kir Royal

Slavný koktejl Kir Royal pochází z Francie. Je jemný, alkoholický a velice osvěžující. Ingredience: 1 cl Kitl Syrob Černý rybíz 15 cl vychlazeného sektu André Brut Postup: Na dno sektové skleničky nalijte černorybízový Syrob Kitl . Skleničku dolijte do 15 cl vychlazeným sektem André Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný drink je na světě....

Čtěte více

Summer pleasure koktejl

Summer pleasure koktejl

Ingredience: 1 malý panák Kitl Syrob Černý rybíz 1 malý panák kvalitního Ginu Tonic ledové kostky kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice dejte led, přelijte ho černorybízovým sirupem Kitl a ginem. Zbytek sklenice naplňte vychlazeným tonicem. Na ozdobení použijte několik kuliček černého rybízu. Kitl Syrob Černý rybíz koupíte zde.

Čtěte více

Domácí limonáda z černého rybízu

Domácí limonáda z černého rybízu

Ingredience: Kitl Syrob Černý rybíz vychlazená soda led kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice s ledem nalijeme černorybízový sirup Kitl. Přidáme kuličky černého rybízu a dolijeme sodou. (Ideální je ředit sirup v poměru 1:10.) Vše opatrně promícháme a můžeme podávat. Kitl Syrob Černý rybíz koupíte zde.

Čtěte více

Horký černý rybíz s hřebíčkem

Horký černý rybíz s hřebíčkem

Ingredience: 30 ml Černorybízového sirupu Kitl Hřebíček  Celá skořice  Černý rybíz (mražený nebo čerstvý) Horká voda Postup: Všechny ingredience dáme do skleněného hrníčku (z varného skla) a zalijeme horkou vodou. Podáváme. Za recept děkujeme blogerce Maminka malého Dominička .   Kitl Syrob Černý rybíz objednávejte zde.

Čtěte více