Navigace
Kitl Syrob Černý rybíz 500 ml
Kitl Syrob Černý rybíz 500 ml
Kitl Syrob Černý rybíz obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Vyrobeno z ovocné šťávy a dužniny. Černorybízový sirup Kitl je vhodný pro přípravu domácích osvěžujících limonád a koktejlů.
Výborný je i na horké nápoje a dochucení dezertů.
Popis
Kitl Syrob Černý rybíz s dužninou 500 ml
Plody černého rybízu (Ribes nigrum L.) obsahují velké množství přírodních rostlinných antioxidantů a také vitamínu C. Právě pro jeho vysoký obsah byl během druhé světové války ve Velké Británii zdarma rozdáván černorybízový sirup dětem mladším dvou let. Čerstvé plody mohou být užívány syrové, ale slouží i k výrobě celé řady sladkých nebo kyselých nápojů a jídel.
Obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Vyrobeno z ovocné šťávy a dužniny.
Vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů.
Dávkování: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Složení: cukr, černorybízový koncentrát (Ribes nigrum L., 13 %), černorybízová dužnina (Ribes nigrum L., 6 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, aroma.
Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní.
Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1343 kJ/316 kcal, tuky < 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 79 g, z toho cukry 79 g, bílkoviny < 0,5 g, sůl < 0,01 g.
Recyklujte naše lahve. Stačí je tak, jak jsou hodit do kontejneru na barevné sklo. Podle vyjádření sklárny opravdu není nutné z lahve odstraňovat ani papírovou etiketu, ani víčko. S obalem si bez potíží poradí.
Více o tom, jak recyklovat naše Kitl lahve se dozvíte v článku v sekci Magazín.
Recepty pro Kitl Syrob Černý rybíz najdete v sekci Recepty.
Recepty z Kitl Syrob Černý rybíz 500 ml
Černý rybíz na toniku s ginem

Připravili jsme pro vás recept na klasický gin-tonic, ale s černým rybízem navíc. Budete překvapeni jeho skvělou svěží chutí! Ingredience: 1 panák Kitl Syrob Černý rybíz Tonik 1 panák Ginu Postup: Do servírovací sklenice dejte podrcený led, přidejte panáka černorybízového sirupu Kitl a panáka kvalitního ginu. Přidejte šťávu z citronu a vše zalijte vychlazeným tonikem. Na ozdobení přidejte do sklenice plátek citronu. Videonávod vám pomůže s...
Čtěte víceNetradiční limonáda z černého rybízu

Vyzkoušejte recept na osvěžující netradiční limonádu z černého rybízu. Kombinace s melounem a citronovým tymiánem dělá z této domácí limonády luxusní letní osvěžení. Ingredience: Kitl Syrob Černý rybíz Meloun Větvička citronového tymiánu Soda Postup: Do vysoké sklenice dejte sirup Kitl z Černého rybízu , přidejte perlivou (případně neperlivou vodu). Přidejte na kostičky nakrájený meloun, který skvěle doplní výraznou chuť rybízu Ozdobte citronovým...
Čtěte víceFrancouzský koktejl Kir Royal

Slavný koktejl Kir Royal pochází z Francie. Je jemný, alkoholický a velice osvěžující. Ingredience: 1 cl Kitl Syrob Černý rybíz 15 cl vychlazeného sektu André Brut Postup: Na dno sektové skleničky nalijte černorybízový Syrob Kitl . Skleničku dolijte do 15 cl vychlazeným sektem André Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný drink je na světě....
Čtěte víceSummer pleasure koktejl

Ingredience: 1 malý panák Kitl Syrob Černý rybíz 1 malý panák kvalitního Ginu Tonic ledové kostky kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice dejte led, přelijte ho černorybízovým sirupem Kitl a ginem. Zbytek sklenice naplňte vychlazeným tonicem. Na ozdobení použijte několik kuliček černého rybízu. Kitl Syrob Černý rybíz koupíte zde.
Čtěte víceDomácí limonáda z černého rybízu

Ingredience: Kitl Syrob Černý rybíz vychlazená soda led kuličky černého rybízu na ozdobení Postup: Do sklenice s ledem nalijeme černorybízový sirup Kitl. Přidáme kuličky černého rybízu a dolijeme sodou. (Ideální je ředit sirup v poměru 1:10.) Vše opatrně promícháme a můžeme podávat. Kitl Syrob Černý rybíz koupíte zde.
Čtěte víceHorký černý rybíz s hřebíčkem

Ingredience: 30 ml Černorybízového sirupu Kitl Hřebíček Celá skořice Černý rybíz (mražený nebo čerstvý) Horká voda Postup: Všechny ingredience dáme do skleněného hrníčku (z varného skla) a zalijeme horkou vodou. Podáváme. Za recept děkujeme blogerce Maminka malého Dominička . Kitl Syrob Černý rybíz objednávejte zde.
Čtěte více