Navigace
Recepty / 7
Recepty z:














Božský koktejl G.O.T.

Recept na okurkový koktejl G.O.T. Tento originální koktejl s přímo božským názvem G.O.T. vykouzlíte během chvilky. Pomůže Vám v tom novinka Kitl - Okurkový sirup vyrobený z BIO okurek. Ingredience: Kvalitní vychlazený Gin Okurkový Bio sirup Kitl Vychlazený Tonic Led Plátky Bio okurky Plátky citrónu Postup: Ve sklenici smíchejte vychlazený kvalitní Gin s Okurkovým sirupem. Přidejte vychlazený Tonic a led. (Jestliže máte rádi svěží, méně sladké...
Čtěte víceOkurková Biolimonáda Kitl

Recept na okurkovou limonádu Kitl Ingredience: Okurkový BIO Syrob Kitl Plátky čerstvé BIO okurky Vychlazená soda Led Příprava: Do servírovací sklednice nalijte okurkový sirup Kitl (v poměru 1:10). Přidejte led a několik plátků okurky. Vše zalijte vychlazenou kvalitní sodou. Servírujte ozdobené plátky okurky. Okurkový BIO Syrob Kitl objednávejte zde.
Čtěte víceOkurkové Virgin Mojito

Recept na osvěžující Okurkové Virgin Mojito od Kitl Ingredience: Kitl Syrob Okurka BIO Limety Led Čerstvá máta Vychlazená soda Postup: Na dvě vysoké servírovací sklenice podrťte čerstvou mátu s limetkou. Přidejte led a zalijte ho Okurkovým Syrobem. Vše zalijte vychlazenou sodou. Výsledný nápoj ozdobte čerstvou mátou a limetou. Okurkový BIO Syrob Kitl objednávejte zde.
Čtěte víceMalinové cupcakes s mascarpone

Recept na malinové cupcakes Kitl s mascarpone krémem Ingredience těsto: 1 hrnek cukr krupice 2,5 hrnku polohrubé mouky 0,5 hrnku slunečnicového oleje 0,5 hrnku mléka 1 prášek do pečiva 3 vejce Postup těsto: Všechny ingredience smíchejte ve velké míse šlehacím mixérem. Těsto nechte chviličku odpočinout. Formu na muffiny vyložte jednotlivými papírovými formičkami na cupcakes. Každou formičku vyplňte zhruba do 2/3. Cupcakes pečte v troubě na 220...
Čtěte víceOsvěžující domácí malinová limonáda

Recept na osvěžující domací malinovou limonádu Ingredience: Kitl Syrob Malinový soda mražené nebo čerstvé maliny led čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice dejte led, několik snítek máty a maliny. Přidejte Malinový Syrob Kitl v poměru 1:10 a vychlazenou sodu. Na ozdobení přidejte lísteček máty. Za recept děkujeme paní Tereze Hozákové. Kitl Malinový Syrob objednávejte zde .
Čtěte víceMalinový cheesecake Kitl

Recept na malinový cheesecake Kitl Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 500 g Mascarpone 250 g tvarohu (z vaničky) 400 g smetany ke šlehání (33 %) cca 1 hrnek malin (čerstvé nebo zmražené) 1 želatinový ztužovač za studena 2-4 lžíce Malinového Syrobu Kitl Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich přidáme změklé máslo a ještě jednou rozmixujeme, aby se sušenky s...
Čtěte víceOsvěžující bezový dezert

Osvěžující bezový dezert Kitl Ingredience: Smetana ke šlehání Bezový Syrob Kitl Vanilková zmrzlina Ovoce (jahody, borůvky, maliny) Čerstvá máta Postup: Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé šlehačky. Do ušlehané šlehačky na závěr přidejte bezový sirup a zlehka promíchejte. Do široké servírovací sklenice dejte na dno vanilkovou zmrzlinu. Poté přidejte čerstvé ovoce a šlehačku. Dezert ozdobíte snítky čerstvé máty a případně několika kousky...
Čtěte víceZázvorový koktejl Kitl

Recept na Zázvorový drink Kitl s Bacardi Black Ingredience: Zázvorový sirup Kitl Vychlazená soda Bacardi Black Led Na ozdobení: máta, plátky zázvoru, plátky limety Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijte zázvorový sirup Kitl (ideální ředit v poměru 1:10). Přidejte led a zalijte vychlazenou sodou. Na závěr přidejte panáka Bacardi Black. Ozdobte mátou a několika plátky zázvoru a limety. Za recept děkujeme pražské Restauraci...
Čtěte víceValentýnský višňový trifle

Recept na višňový trifle od Kitl Oblíbený britský trifle je skvělý dezert z piškotů, krému, ovoce a šlehačky. Obvykle se dělá do velké nádoby, ze které se poté servírují jednotlivé porce na talířcích. Je až hříšně dobrý, a jistě s ním uděláte radost manželovi nebo příteli. Skvěle se hodí jako sladká tečka po romantické večeři. Ingredience (na cca 4 porce): 3 žloutky 250 ml smetany ke šlehání 2 malé lžičky rýžové mouky 20 + 20 g krupicového cukru 375 g (1 velký...
Čtěte víceOsvěžující višňová domácí limonáda Kitl

Recept na osvěžující domácí višňovou limonádu Ingredience: Višňový Syrob Kitl Vychlazená soda Mražené nebo čerstvé višně Čerstvá máta Led Postup: Do servírovací sklenice dejte led, několik snítek máty a višně. Přidejte Višňový sirup Kitl v poměru 1:10 a vychlazenou sodu. Na ozdobení přidejte lísteček máty. Višňový sirup Kitl koupíte zde. Za recept a fotografie děkujeme paní Tereze Hozákové.
Čtěte více