Navigace
Recepty / 7
Recepty z:
Kitl Syrob Švestka 500 ml Horký Kitl Jablko se skořicí 500 ml Kitl Syrob Zázvorový 500 ml Kitl Syrob Růžový květ 500 ml Kitl Syrob Bezový 500 ml Kitl Syrob Maracuja 500 ml Zobrazit dalšíProtibacilová bomba
Připravili jsme pro Vás recept na protibacilovou bombu. Skvěle chutná a vašemu zdraví rozhodně prospěje ;) Ingredience na sklenici o obsahu 250 ml: 1 malý citron 1 limetka 5 cm kořene zázvoru 4 lžíce kvalitního medu 4 lžíce Bezového sirupu Kitl 4 listy rýmovníku Postup: Citron i limetku oloupejte. V případě, že je máte v BIO kvalitě, není to nutné, stačí omýt. Poté obojí nakrájejte na menší kostky a odeberte pecičky. Kořen zázvoru rovněž oloupejte...
Čtěte víceBezový mocktail Kitl
Oslavujete narozeniny? Chystáte párty pro přátele? Tak to nesmíte vynechat bezový mocktail od Kitl! Ingredience: Bezový Syrob Kitl Gin Štáva z limetky Jablečný jujce Vychlazená soda Postup: Smíchejte vychlazený jablečný jujce s vychlazenou sodou. Zakapejte šťávou z limetky. Přidejte panáka vychlazeného ginu a panáka bezového sirupu. Kitl Syrob Bezový objednávejte zde
Čtěte víceMátové tartaletky Kitl
Ingredience na tartaletkové těsto: 90 g změklého másla 75 g cukru krupice špetka soli 1 malé vejce citronová kůra 190 g hladké mouky Postup: Máslo vyšlehejte spolu s cukrem, kůrou z citrónu a vejcem jen tak, aby se suroviny spojily. Pak přidejte mouku a sůl a chvilku prošlehejte, aby vám vznikla "drobenka". Vzniklou hmotu dejte na lehce pomoučněnou plochu a zpracujte do kompaktního těsta. Hotové těsto zabalte a dejte na cca 15 až 20 minut do lednice...
Čtěte víceLetní smetanové řezy
Máte rádi sladké, ale ne těžké dezerty? Recept Kitl na smetanové řezy je klasický recept na dezert s letní lehounce okurkovou příchutí. Vyzkoušejte! Ingredience na korpus: 4 vejce 1 dcl oleje 20 dkg cukru krupice 20 dkg polohrubé mouky 1 dcl mléka prášek do pečiva Ingredience na krém: 1x (200 g) šlehačka na šlehání 2x (400 g) zakysané smetany 5 lžiček vanilkového cukru Ingredience na polevu: 150 ml Okurkového sirupu Kitl 600 ml...
Čtěte víceMalinové nanuky Kitl
Nanuky a zmrzliny k létu neodmyslitelně patří. Proto jsme pro Vás připravili opravdu rychlý a jednoduchý recept na výborné malinové nanuky, které si doma připravíte během několika minut. Co budete potřebovat na výrobu 3-4 nanuků? Podívejte se na náš recept. Ingredience: zakysaná smetana 2 panáky Malinového Syrobu Kitl několik čerstvých malin Postup: V misce smíchejte zakysanou smetanu s malinovým sirupem Kitl. Přidejte několik čerstvých malin. Do...
Čtěte víceKitl Grepový koktejl s Aperolem
Ingredience: 2 panáky Aperolu 0,5 panáku Kitl Syrob Grapefruit 2 panáky vychlazené sody led citron a případně i čerstvý zázvor na dochucení plátky grapefruitu na ozdobení Postup: Do vysoké servírovací sklenice nalijte 2 panáky Aperolu. Přidejte panáka Grepového sirupu Kitl. Vše zalijte perlivou vodou. Na ozdobení a dochucení přidejte plátek čerstvého zázvoru a citrónu. Za recept na tento koktejl děkujeme blogerce @eliz.lucie . Kitl...
Čtěte víceVišňový koktejl Kitl
Recept na osvěžující višňový koktejl s rumem od Kitl Tento recept je opravdu snadný na přípravu, ale osvěží a na oslavách nebo při večerním grilování se jistě osvědčí. Ingredience: Višňový Syrob Kitl Tmavý rum Vychlazená soda Led Limety Čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice nalijte višňový sirup Kitl (ideální ředit 1:10) a přidejte velkého panáka kvalitního tmavého rumu. Přidejte led a vše zalijte vychlazenou sodou. Opatrně...
Čtěte víceOkurkový koktejl s kefírem
Tento recept je oblíbený hlavně u milovníků zeleniny, kefíru a neslazených nápojů. Vyzkoušejte ho také. Jeho chuť je opravdu unikátní. Ingredience: 1/2 litru kefíru Okurkový BIO Syrob Kitl sůl kopr Postup: Do půllitrové sklenice dáte Okurkový BIO Syrob Kitl (v poměru 1:10) a zalijete kefírem. Osolíte a podle chuti přidáte nasekanou koprovou nať a vše dobře promícháte. Chuť tohoto koktejlu je opravdu specifická – chutná trochu jako osvěžující okurkový...
Čtěte víceOkurkoví gumoví medvídci Kitl
Ingredience: 50 ml Okurkového BIO Syrobu Kitl 180 ml vody 10 g (1/2 balíčku) želatiny Postup: Želatinu (uděláte lépe, když použiteje lahodnou želatinu na vaječnou tlačenku - lépe želíruje) nasypte do odměřeného množství vody s okurkovým sirupem a nechte 10 minut nabobtnat. Poté zahřejte do úplného rozpuštění želatiny asi na 80˚C, ale nevařte. Pomocí kapátka naplňte formičku na medvídky (nebo jiné tvary) a dejte pořádně vychladit a ztuhnout. Ideálně do...
Čtěte víceOkurkové TINI
Ingredience: 0,02 Finlandia vodky 0,02 Martiny Dry 0,01 citrónové šťávy 0,01 Okurkového BIO Syrobu Kitl Postup přípravy: Do shakeru (nebo míchací sklenice) dáme led. Nalijeme Okurkový Syrob Kitl, šťávu z citrónu, vodku a Martiny. Všechny ingredience spolu protřepeme. V případě, že nemáme shaker, dobře promícháme. Tento koktejl se s ledem pouze míchá, ale podává se bez něj. Tedy smíchané ingredience nalijeme do vychlazené vysoké sklenice přes sítko a...
Čtěte více