Navigace
Recepty / 7
Recepty z:














Okurkové TINI

Recept na koktejl Okurkové TINI Ingredience: 0,02 Finlandia vodky 0,02 Martiny Dry 0,01 citrónové šťávy 0,01 Okurkového BIO Syrobu Kitl Postup přípravy: 1. Do shakeru (nebo míchací sklenice) dáme led. Nalijeme Okurkový Syrob Kitl, šťávu z citrónu, vodku a Martiny. Všechny ingredience spolu protřepeme. V případě, že nemáme shaker, dobře promícháme. 2. Tento koktejl se s ledem pouze míchá, ale podává se bez něj. Tedy smíchané ingredience nalijeme do...
Čtěte víceMátový cheesecake Mojito

Recept na mátový cheesecake Mojito od Kitla Vyzkoušejte lehký osvěžující mátový cheesecake od Kitl. Své přátele, děti i příbuzné zaručeně potěšíte ;) Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 250 g Mascarpone 500 g tvarohu (z vaničky) 2x Smetany ke šlehání (33 %) 3 limetky Kitl Syrob Mátový 1 želatinový ztužovač za studena Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich...
Čtěte víceOkurková zmrzlina Kitl

Recept na osvěžující okurkovou zmrzlinu Připravte doma sobě nebo dětem jedinečnou okurkovou zmrzlinu. Ať už ji dáte do tvořítek na nanuky nebo ji necháte v kelímku a budete podávat jako kopečky zmrzliny, určitě nebudete litovat. Tento recept na okurkové nanuky vám zaručeně pomůže k letnímu osvěžení. Ingredience: Okurkový BIO sirup Kitl Vaječné bílky Voda Postup: Okurkový BIO Syrob Kitl smíchejte s vodou v poměru 1:8 Z vaječných bílků vyšlehejte tuhý...
Čtěte víceBožský koktejl G.O.T.

Recept na okurkový koktejl G.O.T. Tento originální koktejl s přímo božským názvem G.O.T. vykouzlíte během chvilky. Pomůže Vám v tom novinka Kitl - Okurkový sirup vyrobený z BIO okurek. Ingredience: Kvalitní vychlazený Gin Okurkový Bio sirup Kitl Vychlazený Tonic Led Plátky Bio okurky Plátky citrónu Postup: Ve sklenici smíchejte vychlazený kvalitní Gin s Okurkovým sirupem. Přidejte vychlazený Tonic a led. (Jestliže máte rádi svěží, méně sladké...
Čtěte víceOkurkové Virgin Mojito

Recept na osvěžující Okurkové Virgin Mojito od Kitl Ingredience: Kitl Syrob Okurka BIO Limety Led Čerstvá máta Vychlazená soda Postup: Na dvě vysoké servírovací sklenice podrťte čerstvou mátu s limetkou. Přidejte led a zalijte ho Okurkovým Syrobem. Vše zalijte vychlazenou sodou. Výsledný nápoj ozdobte čerstvou mátou a limetou. Okurkový BIO Syrob Kitl objednávejte zde.
Čtěte víceOkurková Biolimonáda Kitl

Recept na okurkovou limonádu Kitl Ingredience: Okurkový BIO Syrob Kitl Plátky čerstvé BIO okurky Vychlazená soda Led Příprava: Do servírovací sklednice nalijte okurkový sirup Kitl (v poměru 1:10). Přidejte led a několik plátků okurky. Vše zalijte vychlazenou kvalitní sodou. Servírujte ozdobené plátky okurky. Okurkový BIO Syrob Kitl objednávejte zde.
Čtěte víceMalinové cupcakes s mascarpone

Recept na malinové cupcakes Kitl s mascarpone krémem Ingredience těsto: 1 hrnek cukr krupice 2,5 hrnku polohrubé mouky 0,5 hrnku slunečnicového oleje 0,5 hrnku mléka 1 prášek do pečiva 3 vejce Postup těsto: Všechny ingredience smíchejte ve velké míse šlehacím mixérem. Těsto nechte chviličku odpočinout. Formu na muffiny vyložte jednotlivými papírovými formičkami na cupcakes. Každou formičku vyplňte zhruba do 2/3. Cupcakes pečte v troubě na 220...
Čtěte víceOsvěžující domácí malinová limonáda

Recept na osvěžující domací malinovou limonádu Ingredience: Kitl Syrob Malinový soda mražené nebo čerstvé maliny led čerstvá máta Postup: Do servírovací sklenice dejte led, několik snítek máty a maliny. Přidejte Malinový Syrob Kitl v poměru 1:10 a vychlazenou sodu. Na ozdobení přidejte lísteček máty. Za recept děkujeme paní Tereze Hozákové. Kitl Malinový Syrob objednávejte zde .
Čtěte víceMalinový cheesecake Kitl

Recept na malinový cheesecake Kitl Ingredience na korpus: 150 g máslových sušenek 80 g másla Ingredience na náplň: 500 g Mascarpone 250 g tvarohu (z vaničky) 400 g smetany ke šlehání (33 %) cca 1 hrnek malin (čerstvé nebo zmražené) 1 želatinový ztužovač za studena 2-4 lžíce Malinového Syrobu Kitl Postup: Na výrobu korpusu nejprve rozmixujeme sušenky. Poté do nich přidáme změklé máslo a ještě jednou rozmixujeme, aby se sušenky s...
Čtěte víceOsvěžující bezový dezert

Osvěžující bezový dezert Kitl Ingredience: Smetana ke šlehání Bezový Syrob Kitl Vanilková zmrzlina Ovoce (jahody, borůvky, maliny) Čerstvá máta Postup: Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé šlehačky. Do ušlehané šlehačky na závěr přidejte bezový sirup a zlehka promíchejte. Do široké servírovací sklenice dejte na dno vanilkovou zmrzlinu. Poté přidejte čerstvé ovoce a šlehačku. Dezert ozdobíte snítky čerstvé máty a případně několika kousky...
Čtěte více