Kitl Syrob Bezový 5 l

Kitl Syrob Bezový 5 l

Kitl Syrob Zázvorový vyrábíme podle tradiční domácí receptury. Základem je čerstvě vylisovaná šťáva, kterou získáváme z kořene zázvoru v BIO kvalitě. Při jeho pěstování a zpracování nejsou používány chemické látky, jež by se jinak dostaly do hotového výrobku. Díky šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové. Je skvělý pro přípravu osvěžujících domácích limonád. Zalijete-li jej horkou vodou a ozdobíte plátkem pomeranče a kouskem skořice, získáte chutný horký nápoj. Balený v 5 litrovém gastrobalení bag-in-box.

Kategorie: Kitl Syrob
SKLADEM
1 199,00 Kč
239,80 Kč / 1 l
1 070,54 Kč bez DPH
Doprava ZDARMA od 1 800 Kč + dárek navíc nad 2 000 Kč

Další informace

Hmotnost6900 g
Rozměry212 x 122 x 240 mm
Objem5000 ml
Alkohol0%
EAN8595251000661
Ks v kartonu1 ks
Katalogové číslo1625
Záruka18 měsíců
Sazba DPH12%

Recepty z Kitl Syrob Bezový 5 l

Protibacilová bomba

Protibacilová bomba

Připravili jsme pro Vás recept na protibacilovou bombu. Skvěle chutná a vašemu zdraví rozhodně prospěje ;) Ingredience na sklenici o obsahu 250 ml: 1 malý citron 1 limetka 5 cm kořene zázvoru 4 lžíce kvalitního medu 4 lžíce Bezového sirupu Kitl 4 listy rýmovníku Postup: Citron i limetku oloupejte. V případě, že je máte v BIO kvalitě, není to nutné, stačí omýt. Poté obojí nakrájejte na menší kostky a odeberte pecičky. Kořen zázvoru rovněž oloupejte...

Čtěte více

Bezový koktejl HUGO

Bezový koktejl HUGO

Koktejl Hugo je lehký alkoholický nápoj, který si v obzvláště v létě oblíbí každý dospělí. Je velmi osvěžující a skvěle chutná. V případě, že vynecháme Prosecco získáme výbornou bezovou limonádu Kitl i pro své děti. Ingredience: 0,1 cl  Bezový Syrob Kitl Prosecco soda šťáva z poloviny limetky čerstvá máta na ozdobení Postup přípravy: Do vysoké skleničky s ledem dáme čerstvou mátu a na plátky nakrájenou polovinu limetky (nepo pouze šťávu z limetky)....

Čtěte více

Makovo-limetkové lívanečky s bezovým sirupem

Makovo-limetkové lívanečky s bezovým sirupem

Vytvoříte až 10 palačinek střední velikosti pro 2-3 osoby. Složení: 2 vejce 120 g hladké mouky 1 lžička prášku do pečiva 1 lžička jedlé sody 2 lžíce vanilkového cukru (cca 12 g) 30 g cukru kůra z jedné limetky (cca 1 lžíce) 125 ml podmáslí 2 lžíce máku (cca 20 g) trochu másla Kitl Syrob Bezový K podávání: moučkový cukr na posypání čerstvé borůvky Příprava: Vejce oddělte do 2 středně velkých mís na bílky a žloutky. V...

Čtěte více

Bacilový trojboj

Bacilový trojboj

Podzim je jednoznačně také obdobím chřipek a nachlazení. Připravili jsme pro vás proto recept na horký nápoj, který vám zajisté prospěje. Recept "Bacilový trojboj" se zázvorem Ingredience: Kitl Syrob Zázvorový čerstvě natrhané květy černého bezu (mimo sezonu můžete použít bezový sirup ) plátky citronu a plátky čerstvého zázvoru Postup: Do hrníčku nebo sklenice na horké nápoje nalijte zázvorový sirup. Přidejte čerstvě natrhané květy černého bezu. V...

Čtěte více

Horký nápoj Kitl při rýmě a nachlazení

Horký nápoj Kitl při rýmě a nachlazení

Tento recept na horký nápoj je skvělý pro milovníky černého bezu, vůně skořice a smrkového jehličí. A jestliže se zároveň ptáte, "Jak uvolnit ucpaný nos?", protože máte zároveň rýmu a jste tak trochu nachlazení – přidaný Smrkáček je pro tyto případy jako dělaný, protože ten nos uvolňuje. Ingredience: 1 litr vody 2 středně velká jablka 10 kusů hřebíčků 2 kusy celé skořice 1-2 lžíce Bezového sirupu Kitl 1-2 lžíce Smrkáčku BIO Postup: Nakrájejte...

Čtěte více

Bezový cheesecake Kitl

Bezový cheesecake Kitl

Ingredience na korpus: 350 g cerelních sušenek 100 g másla 20 g cukru krupice/sladidlo Ingredience na náplň: 4 vejce 2 PL citronové šťávy 900 g měkkého tvarohu 500 g zakysané smetany 100 ml bezového sirupu vanilkový lusk / vanilkové flavdrops Postup: Na výrobu korpusu nejdříve nadržíme sušenky. Ty poté spojíme máslem a cukrem. Takto vytvořenou hmotu natlačíme do dortové formy o průměru 20 cm. Náplň bezového cheesecaku vytvoříme tak,...

Čtěte více

Osvěžující bezový dezert

Osvěžující bezový dezert

Ingredience: Smetana ke šlehání Bezový Syrob Kitl Vanilková zmrzlina Ovoce (jahody, borůvky, maliny) Čerstvá máta Postup: Vyšlehejte smetanu ke šlehání do tuhé šlehačky. Do ušlehané šlehačky na závěr přidejte bezový sirup a zlehka promíchejte. Do široké servírovací sklenice dejte na dno vanilkovou zmrzlinu. Poté přidejte čerstvé ovoce a šlehačku. Dezert ozdobíte snítky čerstvé máty a případně několika kousky ovoce.   Kitl Syrob Bezový...

Čtěte více

Bezový mocktail Kitl

Bezový mocktail Kitl

Oslavujete narozeniny? Chystáte párty pro přátele? Tak to nesmíte vynechat bezový mocktail od Kitl! Ingredience: Bezový Syrob Kitl Gin Štáva z limetky Jablečný jujce Vychlazená soda Postup: Smíchejte vychlazený jablečný jujce s vychlazenou sodou. Zakapejte šťávou z limetky. Přidejte panáka vychlazeného ginu a panáka bezového sirupu. Kitl Syrob Bezový objednávejte zde

Čtěte více